rastavljanje stopki--savjeti???

rastavljanje stopki--savjeti???

interesuje me mogu li se ove stopke rastaviti grijanjem,, mislio
sam da skinem plasticni ovaj poklopac i da unutra sve sem crvenih dijelova prefarbam
crnom bojom,, i jos nesto me zanima,, smeta li zmigavcu da mu sjenilo puhnem u crno:icon_question: sijalica je zuta, hoce li se istas vidjeti po danu,, staklo je providno preko,, ja mislim da ce biti dobra vidljivost;)
evo ruznog pacijenta,, crko dabogda ko ih stavi na auto:lol::lol::lol:

Uploaded with ImageShack.us[/URL

Član
Vjerujem da te stope nisu nesto nalijepljene ljepkom, ili silikonskom masom, tako da bih ja pokusao to uraditi, kada sam ja mogao od audija A6 2005 rastaviti, jos je neki jebeni silikon rastezljiv do bola, mozes i ti to uvjeren sam, samo ravnomjerno grijat i polako vuci, ili skalper uvuc pa rezat lagano dok grijes i ici ce to ...

probacu sa grijanjem pa polako,, samo ovaj zmigavac ce krom ostati,, bojim
se kad sjenilo zatamnim da se po danu nece primjetiti da li je ukljucen

ma da su zalijepljene kako treba, nebi sigurno pustale vodu u unutrasnjost stopke:icon_mad:

samo polako i nemoj siliti, moze sigurno, polako grij i sklaperom sjeckaj, razvlaci i to je to, ako ne bude islo samo vrnes nazad i zaljepis ;)

Član
Pa ja bih riskirao i sa sjenilom, ako cemo realno narandjasta sijalica bi trebala lijepo svijetliti i po danu, a kada rastavis stopku stavi crnog papira oko sjenila zmigavca i probaj upalit, pa ces vidjeti, ja sam uvjeren da bi se vidjelo normalno po danu sa cnim sjenilom i narandastom sijalicom...

tako sam drug i planirao da probam, ipak je staklo providno tj plasticni poklopac,,
bice sutra slike kad uradim stopke, hvala na pomoci;)