Rapidshare Premium Acc, ima tko ?

Rapidshare Premium Acc, ima tko ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ekipa jel ima tko za posudbu ili za NEposudbu :D Kakakv rapidshare acc treba mi za dovnload neki stvarcica preko rapida ovi 7-10 dana... Ako tko ima bio bi jako zahvalan, da posta tu ili na Pm...

Član
ErRoR je napisao(la):
Ekipa jel ima tko za posudbu ili za NEposudbu :D Kakakv rapidshare acc treba mi za dovnload neki stvarcica preko rapida ovi 7-10 dana... Ako tko ima bio bi jako zahvalan, da posta tu ili na Pm...

za taj download ti je najbolji jdownloader.. to ce ti biti spas ako ne budes nas'o acc :)

Član
ev ja skidam sa jdownloader-om dobra stvar samo sto sporo ide, ev skoro 2 dana 4 gige skidam:icon_sad:

Član
ako nemas pretjerano puno toga koristi neki od rapidshare premium link generatora, sta drugo da ti kazem, tako ja kad mi ukinu neki account, sa pet (ili vise) razlicitih link generatora isto toliko fajlova istovremeno skidam :D

rs-premium link generatore mozes naci preko googla, jednostavno ukucas ovo gore boldirano :D

da napomenem, radi se o online servisima tako da nista ne moras downloadovati prije upotrebe, jednostavno kopiras rapidshare link u prazno polje na toj i toj web stranici generatora, sacekas malo (kod nekih ne moras ni cekat) i dobijes link, poslije je dovoljan click i ide download :D

Član
Da vec koristim RPG, mislio sam da netko ima nekakav lood izvor i slicno, ja sam prije imao jedn lika na msn-u sto mi je redovno slao premiume, al ga po belaju nema na netu u zadnje vrijeme, pa kontam da nije u cuzi gdje :D Morat cu malo prosurfat po warez-ima da nema neka nova caka..

Član
Vernes_AMG je napisao(la):
ima neki generator koji ti koristis , ja koji god sam probao , pise error neki , nece majku mu :icon_mad:
http://rsplg.com/ trenutno sa tog skidam, a imas ih massu na google, samo sto je u ove sate high server load, pa ih massa ne radi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.