Rapid share problemcic

Rapid share problemcic

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ej ljudi..imam problem...koristim google chrome..i sad ocu da nesto skinem s rapid share..a pise mi da sacekam da se nesto skine pa da onda pocnem to da skidam... a nista nisam skido ima 1 mj...postoji li neki program za to..ili kad bi neko bio dobrodusan da mi da premium...hitno mi je ..plss

Član
pa ne mozes sa dva linka odjednom da skidas osim ako nisi premium... ako si free user jedno po jedno.... a imas super program internet download manager za skidanje vise linkova od jednom ali za to moras biti premium naravno....

Član
drug nisi me razumio..ja uposte ne skidam nista sa rs...a wirelles mi je interenet..i imam samo ja vlastitu ip adresu...a meni pise da vec skidam..moze li neki program da skidam ...nije bitno koliko moze...samo da skidam ..hvala

Član
proradilo sad na mozzili...al nikako nece na google chrome..al nema veze..samo nek radi...ocu da skidam onaj world racing 2 ..pozz

BHT Ovisnik
u mene je wireless pa malo kad mogu skidat,uvijek se netko zavali i jbg,pa spremam linkove kasnije nekad skidam,to jedino nevolim u wireless-a al zato kad torrent proradi hihihihi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.