Rampa potraznja ???

Rampa potraznja ???

Član
Dakle zanima me rampa kao na slici gdje mogu kupiti svaki odgovor je dobro dosao jer sam se vec umorio od trazenja. Hvala

watermark.php

Član
najbolje bi ti bilo da pitas nekoga u vecem trznom centru tipa mercator, Konzum i sl da vidis koja je firma za njih radila te vrste rampi. mozda te oni upute na pravu adresu

Član
emirEX_sa je napisao(la):
najbolje bi ti bilo da pitas nekoga u vecem trznom centru tipa mercator, Konzum i sl da vidis koja je firma za njih radila te vrste rampi. mozda te oni upute na pravu adresu

braca vec sam pitao i nemaju pojma . Sav materijal im dostavlja glavni direktor .Oni su samo radnici ovdje i nemaju pojma .

Član
Vidi sa nekom gradjevinskom firmom koja je radila na malo jacim projektima u gradu tipa Duljevic - trenutno mi oni na um padaju Moraju imati kontakte sa firmama koji se bave ovim sto ti treba ;)

Član
niksa je napisao(la):
Vidi sa nekom gradjevinskom firmom koja je radila na malo jacim projektima u gradu tipa Duljevic - trenutno mi oni na um padaju Moraju imati kontakte sa firmama koji se bave ovim sto ti treba ;)

zvao sam i rekli su mi da se ne bave tim . Nemaju veze sa tim kako mi rekose.

IGY

Član
a da uzmes inox i sam napravis to
odes kod ljudi sto auspuhe prave, imaju masine za motanje vecih cijevi i sve se da napraviti, a uradis po svojoj zelji

Član
IGY je napisao(la):
a da uzmes inox i sam napravis to
odes kod ljudi sto auspuhe prave, imaju masine za motanje vecih cijevi i sve se da napraviti, a uradis po svojoj zelji

vjeruj mi na kraju cu tako i da uradim ako u koji dan ne bude sta konkretno :D