RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN!

RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
kao sto znamo, kod mene nema nista ukratko :icon_smile:

danas je prvi dan ramazana u 1429. hidzretskoj godini. ramazan je vrijeme, a post je nacin, da covjek svoju tjelesnu strast podredi duhovnoj strasti duse u pronalasku ljepote istine, pravde, samilosti, ljubavi...

neka se dusa svih muslimana opusti i uziva u ramazanskim blagodetima. budite ciste duse, koja ce svakom ponaosob biti prepoznatljiva. jacajte dusevne vrijednosti, porodicni odgoj i obrazovanje. neka vam svemoguci Allah da sposobnost razlikovanja halala i harama, lijepog i ruznog, dobra i zla.

ramazan šerif mubarek olsun

evo, ispravih... mala ocna permutacija broja... sorry

Član
bilosto je napisao(la):

danas je prvi dan ramazana u 1426. hidzretskoj godini. ramazan je vrijeme, a post je nacin, da covjek svoju tjelesnu strast podredi duhovnoj strasti duse u pronalasku ljepote istine, pravde, samilosti, ljubavi...

neka se dusa svih muslimana opusti i uziva u ramazanskim blagodetima. budite ciste duse, koja ce svakom ponaosob biti prepoznatljiva. jacajte dusevne vrijednosti, porodicni odgoj i obrazovanje. neka vam svemoguci Allah da sposobnost razlikovanja halala i harama, lijepog i ruznog, dobra i zla.

U ponedjeljak 1. septembra 2008. godine po Miladu pada 1. dan ramazana u 1429. godine po Hidžri.
kopirano sa stranice www.rijaset.ba

bilosto je napisao(la):

danas je prvi dan ramazana u 1429. hidzretskoj godini. ramazan je vrijeme, a post je nacin, da covjek svoju tjelesnu strast podredi duhovnoj strasti duse u pronalasku ljepote istine, pravde, samilosti, ljubavi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.