Radnja u Sarajevu?

Radnja u Sarajevu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da nisam dosadan, posto znam da se ponavljam po ko zna koji put, ali ipak, reko da ne dizem neku staaaruuu temu iz nafatalina.
Treba mi radnja sa autodijelovima u Sarajevu, ali bas u gradu.
Konkretno mi treba prednji GTI spoiler/ralica za dvojku. Nevazno koji je njemacki, italijanski, svejedno, samo mi treba hitno, u Sarajevu sam bez auta, pa ne mogu bas lutat po gradu i trazit.
I molim vas nemojte samo rec da idem u Velas, nemam auta, nemam s cim otic, a da placam taxi ispo bi me skuplje nego spoiler hehehe.
salu na stranu, stvarno mi treba pomoc, pa ako neko zna, molim za pomoc.
ZIVILI!

Član
Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):
Nadam se da nisam dosadan, posto znam da se ponavljam po ko zna koji put, ali ipak, reko da ne dizem neku staaaruuu temu iz nafatalina.
Treba mi radnja sa autodijelovima u Sarajevu, ali bas u gradu.
Konkretno mi treba prednji GTI spoiler/ralica za dvojku. Nevazno koji je njemacki, italijanski, svejedno, samo mi treba hitno, u Sarajevu sam bez auta, pa ne mogu bas lutat po gradu i trazit.
I molim vas nemojte samo rec da idem u Velas, nemam auta, nemam s cim otic, a da placam taxi ispo bi me skuplje nego spoiler hehehe.
salu na stranu, stvarno mi treba pomoc, pa ako neko zna, molim za pomoc.
ZIVILI!
Drug sa drugog foruma, ako ti treba prevoz u Sa, ma samo reci :)
Hajd ako saznas gdje ima, mogu te ja odvest bez problema
A mogu ti i pitati za taj dio u Velasu, Velas mi je 2km od kuce...
samo reci tacan naziv ak moze slikica,posto se ne razumijem u golfove... :)

poKle je napisao(la):
samo reci tacan naziv... :)

Heh drug, hvala ti puno, ma u guzvi sam, imam sutra upis ocjene,a tek sutra dolazim u sa. Ganjam jednog profesora u vezi ferijalne vec sedmicu dana nikako ga uhvatit da mu predam materijal, pa sam konto onako usput, nisam bas sa vremenom da trazim po gradu.
A hvala ti puno na ponudi, moram i Ernesa (pajero) zvat da idemo kafu pit, pa hajd ako ga uhvatim, zovem te.

Član
Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):
poKle je napisao(la):
samo reci tacan naziv... :)

Heh drug, hvala ti puno, ma u guzvi sam, imam sutra upis ocjene,a tek sutra dolazim u sa. Ganjam jednog profesora u vezi ferijalne vec sedmicu dana nikako ga uhvatit da mu predam materijal, pa sam konto onako usput, nisam bas sa vremenom da trazim po gradu.
A hvala ti puno na ponudi, moram i Ernesa (pajero) zvat da idemo kafu pit, pa hajd ako ga uhvatim, zovem te.
Ok... Nego, hoces da ti pogledam to u Velasu, pa da ti javim?

Član
pa vidi mu, ako ti je blizu...to je ba onaj dole mali dodatak, tzv. suknjica kolko sam ja skonto, od GTI-ja...:)

poKle je napisao(la):
Ok... Nego, hoces da ti pogledam to u Velasu, pa da ti javim?

Haj pogledaj. Ovaj spoiler mi treba:
img0023cr2.jpg

Spoiler nadjen i kupljen, cijena 68KM. Spasio me drug sa drugog foruma...
Svima, mada mi niko nije pomogao, puno hvala...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.