put za koridor

put za koridor

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ujutro u pola 6 idem za koridor, ajmo brzi odgovori najkraci najbolji put, koja relacija, kroz koje gradove da se mogu orijentisat, gledam na karti ali neide u glavu.. ajmo ko je online pomozite ;);)

Član
pa prema tuzli pa sicki pa prema orasju
mada ti mozes negdje kod gračaniec skrenuti prema gradačcu i skratiti sebi put nekih 80km vjerovatno,preko selendri,ja sam isao tim putem prije pola godine i nije bas nesto put,los je jbg,nije za prenisko auto.

sad cu ti naci kartu pa ti nacrtati ;)

Član
hajde ozenio se dabogda :D:D:D:D prije bi preko tih sela jer ipak velikih je 80km.. ajde nacrtaj :D:D:D hvala tiiii :cool:

Član
ev klikni ovdje pa klik na mapu da je uveca i onda pogledaj

mislim da ti je ovo najkraci put,s tim da neces za orasje,nego ces prema orasju,od ove raskrsnice spionica imas nekih 5-6 km do koridora.
ako budes isao ovim putem,pazi ima dosta ono nekih ulegnuca po putu koja se bas ne vide,al sve u svemu nije los put,a ak budes isao prema tz pa onda srebrenik pa koridor,to ti je dobar put :) nemas kamera nigdje tu na tim dijelovima
imas radara al drzi se nekog i furaj za njim

edit :
destinacija ti je dakle od spionica kod broja 9,nekihj 4-5 km prema orasju.bolje nadjite se negdje na pola puta puno ti je 200 km jbt :D

Član
ej hvala ti, svaka cast, puno si mi pomogao, prvi put idem gore pa sam se malo zabrinuo ali evo lako cu, malo kasno sam se sjetio pitati ali imao sam nekog posla pa sam tek dosao na net.. hvala ti drug :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Član
ma no sikiriki,u svakom slucaju kad dodjes u gracanicu,na semaforu ces lijevo u grad i onda pitaj nekog tamo gdje da upraviš prema ormanici,reci da ideš na koridor pa ce ti objasniti ljudi.

a kad se budes vracao i ak budes isao istim putem,svrati u trzni centar etna na ulazu u gračanicu,on ti je od tog semafora gdje ces ti lijevo,nekih ravno 100metara s desne strane al ne skreces u gracanicu,
dakle kad se budes vracao na tom semaforu neces desno prema doboju i zenici nego lijevo prema tz nekih 100 metara i s desne strane trzni centar veliki,svrati tu na pizzu,dobre su pice :D ispostuj se :D
i onda pravac kuci na cevape dobre :D

Član
morat cu se pocastiti picom, maloprije sam felge prodao, covjek mi u 00:00 dosao :D:D:D:D do maloprije bio sa njim :icon_eek::icon_eek: i ode lik za sarajevo kuci s felgicama :icon_cry::icon_cry: :D:D

lov2xlr8 je napisao(la):
ma no sikiriki,u svakom slucaju kad dodjes u gracanicu,na semaforu ces lijevo u grad i onda pitaj nekog tamo gdje da upraviš prema ormanici,reci da ideš na koridor pa ce ti objasniti ljudi.

a kad se budes vracao i ak budes isao istim putem,svrati u trzni centar etna na ulazu u gračanicu,on ti je od tog semafora gdje ces ti lijevo,nekih ravno 100metara s desne strane al ne skreces u gracanicu,
dakle kad se budes vracao na tom semaforu neces desno prema doboju i zenici nego lijevo prema tz nekih 100 metara i s desne strane trzni centar veliki,svrati tu na pizzu,dobre su pice :D ispostuj se :D
i onda pravac kuci na cevape dobre :D

Bolje mu je svratiti u lukavac posle na Pizzu,u Omegi su carobnjaci za pizzu ;)
Osim ako ovo nije neki vid reklame za vlastiti objekat,onda je bolja u Etni svakako :lol:

Član
evo dosao, isao na gradacac gracanicu, prema orasju i eto stigao, jest cesta katastrofa, usko, pa uvale na svakom koraku, da nisam sletio s puta neki crveni bmw bi me pokupio, pa sam limpia kod cluba teen vidio u zenici, eto sve super proslo, hvala decki;);)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.