Put za Banja Luku- savjeti

Put za Banja Luku- savjeti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozz raja, sutra treba da idem na dzenazu u Banja Luku, kopa se onaj covjek koji je sinoc poginuo u nasem gradu, otac mog druga
Ja nikad nisam isao u BL i zanima me koji mi put preporucujete, i da me malo uputite, naravno oni kojima nije mrsko i koji poznaju tu dionicu. Jedan mi je poznanik rekao da idem preko stanara, kaze da do BL ima 130km, ja fkt ne znam, pomazite
sve me zanima:cool:

Član
http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=31NDIxaGsxMGNORFF1TlRNMk1UVT1jTVRndU5qYzRNRGM9&strDestLocid=31NDIxaTkxMGNORFF1TVRFMU1EYz1jTVRVdU1qSTRPVGc9&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=3%2F6%2F2010&distance=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.3&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6

Član
ja sam isao iz doboja tamo jelah,teslic,preko borja
vracao sam se gore na prnjavor i derventu
preporucujem ovo prvo,a mislim i da je blize;)

Član
Od Doboja do Banja Luke imas 110km, i tvojih 20-ak do Doboja i to ti je 130km, naravno preko Stanara! Od Rudanke do Stanara je malo losiji put, nekih 18km, a ostatak puta je extra! Ako nisi nikad isao, evo uputa od Doboja! U Rudanci lijevo za Stanare, i samo pratis put, kad izadjes iz Stanara (neka 2-3km) ima T raskrsnica na kojoj ides desno za Prnjavor. Posle 18-20km dolazis u Prnjavor i ukljucujes se na magistralu Derventa-Banja Luka! I samo opleti po gasu do Banja Luke!

Nije komplikovano, samo ja komplikovano objasnjavam!:lol::D

idi doboj prnjavor preko stanara prnjavor banja luka glavnim putem jedini je sto vodi od doboja do BL je 110-115 km a put je ok a ako ides na teslic imas preko borija pun ***** brda i sume same sve jako do k.varosi al je malo bolji put, to znam iz iskustva idem jako svaki 15-20 dana ili jednim ili drugim putom

Član
ArminM je napisao(la):
hvala svima, idem preko stanara sutra, taj put sam najbolje skontao:cool::cool::cool:

Doboj - BL = 105km. Put je katastrofa loš, pripazi, nemoj brzo voziti dok ne izađeš iz Prnjavora, a poslije se samo čuvaj naselja i onih ograničenja po 50, tu su često panduri, a put je odličan, vozi koliko može.

Član
put je prosao ok, sve je bilo bez ikakvih problema, hvala svima koji su mi dali savjete, vjerujte da sam ih imao na umu svo vrijeme, jos jednom HVALA
tema moze LOCK;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.