Put Sarajevo-Ulcinj

Put Sarajevo-Ulcinj

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Eh da cujem preporuke :D Kuda ???

Ja sam mislio da idem preko Trnova, Dobrog polja, pa Miljevina, Brod i u CG da udjem na Scepan polju? Ovim putem do Ulcinja ima nekih 330km ali kazi da je put navodno "los" da li je neko isao i u kom smislu je los?

Druga opcija je da idem Sarajevo,Mostar,Trebinje,Dubrovnik pa dalje prema CG, ovim putem ima nekih 490km ali put je fantastican...

E sad sta mi je cinit :D

Član
preko scepan polja i nije toliko ruzan put sad najveci problem je sto je uzak bar meni bilo i nmzs zbog preglednosti brze vozit

Član
ja ujutro idem tamo, preko scepan polja, put je uzak, nekih par kilometara, ali vala preko 100km blize :)

Član
i moj punac isao tim putem, kaze da je u velikoj mjeri skratio putovanje, kaze da i nije toliko lose, sve i ja jeste kad dodjes u Ulcinj sve zaboravis, jedno od mjesta na kojem te drze kao kralja;)

svi izbjegavaju taj put radi 18km uske ceste koja je do nedavno bila makadam,,,,,,

inace, drugih kakvih mana osim toga put nema ;)

Član
ArminM je napisao(la):
i moj punac isao tim putem, kaze da je u velikoj mjeri skratio putovanje, kaze da i nije toliko lose, sve i ja jeste kad dodjes u Ulcinj sve zaboravis, jedno od mjesta na kojem te drze kao kralja;)
Budva isto,goriii,jos nisam vidio sredjenije mjesto na obali ali te opale po novcaniku dobro,ali zasluzeno koliko nude ;)

Član
isao sam i na scepan polje i preko cemerna pa gacko i na trebinje...
put ti je u pet deka samo izaberi ;)

Član
Ova druga opcija ne ides na Dubrovnik vec posle Trebinja pa Herceg Novi pa dalje znas... a ovo prvo je samo malo to na granici Scepan polje,dalje je cesta dobra..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.