puška volana golf 2 ili ???

puška volana golf 2 ili ???

pozz dali se netko dosad susrećao sa problem kod golfa 2 (dio na kojem stoji letva i volan i sve valjda se zove puska volana kako se skida dal se moze mjenjat koliko se kreću cjene i slično...zanima me dal se moze mjenjat i slicno...problem je taj da volan šeta gore dole ima lufta neki 1 cm maks...(da nebi doslo do zabune kvar nije na mom golfu već jedno drugo vozilo)

Član
dadao_style je napisao(la):
pozz dali se netko dosad susrećao sa problem kod golfa 2 (dio na kojem stoji letva i volan i sve valjda se zove puska volana kako se skida dal se moze mjenjat koliko se kreću cjene i slično...zanima me dal se moze mjenjat i slicno...problem je taj da volan šeta gore dole ima lufta neki 1 cm maks...(da nebi doslo do zabune kvar nije na mom golfu već jedno drugo vozilo)

imam corada i imao sam isti problem vjerujem da je to ito kao kod golfa.ima osovina na kojoj bude volan a ona se okrece u lezaju, e sad izmedju lezaja i osovine u mene je bila plasticna piksna koja se je vremenom potrosila i osovina je imala luft u lezaju.mislim da nemas potrebe sve mjenjat ili ti je lezaj otiso ili je ta plasticna piksna istrosena

LSD

Član
zgembo ti je rekao gotovo sve...mada.mada ne znam kakvo je to kretanje...moguce da je prilikom skidanja i postavljanja(nekad prije) nije dobro stegnuta puska za nosac i jednostavno potrebno je samo skunuti donju plastiku i dotegnti 2 sarafa koji je drze..ja sam imao takav slucaj

hvala momci pregledat cu malo sa kolegom pa cemo vidjet rezultate a jučer mi čovjek govori da je ta greska bila do 88 godine na golfovima a da je poslije 88 pa dalje stavljena ojačana puška koja se nije kvarila tj nije pucala kao na starim tipama kao sto je slucaj na ovom golfu (jer na mom nisam nikad imo problema samo na ovom kod kolege)