Sporting je napisao(la):nisam nesto narucito ljubitelj Punta s 5 vrata, al za ovaj bi se mogao napraviti izuzetak![]()
haso je napisao(la):Sporting je napisao(la):nisam nesto narucito ljubitelj Punta s 5 vrata, al za ovaj bi se mogao napraviti izuzetak![]()
ah ja sam trazio sportinga ali nisam imo strpljenja:icon_cry::icon_cry:...hos se mjenjati![]()
Sporting je napisao(la):haso je napisao(la):Sporting je napisao(la):nisam nesto narucito ljubitelj Punta s 5 vrata, al za ovaj bi se mogao napraviti izuzetak![]()
ah ja sam trazio sportinga ali nisam imo strpljenja:icon_cry::icon_cry:...hos se mjenjati![]()
ma imas ih sad po oglasima dosta, bas u posljednjim su bila 3 komada...
prodas tog, i mozda malo nesto doplatis i imas Sportinga.
haso je napisao(la):Sporting je napisao(la):haso je napisao(la):Sporting je napisao(la):nisam nesto narucito ljubitelj Punta s 5 vrata, al za ovaj bi se mogao napraviti izuzetak![]()
kolko ti trosi sporting, imali neke velike razlike od 8v ?????
Sporting je napisao(la):haso je napisao(la):Sporting je napisao(la):haso je napisao(la):Sporting je napisao(la):nisam nesto narucito ljubitelj Punta s 5 vrata, al za ovaj bi se mogao napraviti izuzetak![]()
8.5 otprilike, a sto se tice same konfiguracije motora i to. velika razlika...
uglavnom nije troskali, jedino ga klima npr. moze pomesti u potrosnji
haso je napisao(la):Sporting je napisao(la):haso je napisao(la):Sporting je napisao(la):haso je napisao(la):Sporting je napisao(la):nisam nesto narucito ljubitelj Punta s 5 vrata, al za ovaj bi se mogao napraviti izuzetak![]()
8.5 otprilike, a sto se tice same konfiguracije motora i to. velika razlika...
uglavnom nije troskali, jedino ga klima npr. moze pomesti u potrosnji
a mogu misliti kolko bolje ide od obicnog