Punto, paneli za zadnja vrata...

Punto, paneli za zadnja vrata...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav...

Vozim Punta Mk2, 2001 god,4 vrata. Zanima me ko moze kvalitetno napravit panele za zvucnike 13cm da ugradim u zadnja vrata. Da se to fino uradi i presvuce kozom il da se ofarba.
Da cijena nije prevelika. Jer zvao sam Fiat kazu 470 KM glupe plastike kostaju...:icon_mad::icon_mad: A te pare mi se ne daju ni za zivu glavu:icon_biggrin:

IGY

Član
ako nije nikad sa poliesterom radio nema sanse da ih sam napravi
kod Muhe ti je po panelu oko 100 km mislim
mada eto provjeri jos jednom sa njim

Član
Mah nisam nikad fkt radio. Vidio sam turtorijale,pa sam doshao ovde da vidim ko to radi i ko je najjeftiniji? ;)

N

nenad

Vidi sa Arminom_tz, on bi ti to napravio po dobroj cijeni.

Ja sam sebi pravio za prednja vrata od mediapanskih prstena, i poslije pretapacirao i pravo su dobro ispali :)

PS: sto ne stavis vece zvucnike, npr 16cm kada vec pravis panele?

Član
Iz Sarajeva sam, necu neku extra jaku muziku da imam. Dovoljno mi je da imam cistu muziku sa solidnim basom, necu ic na takmicenja nikakva. Dovoljno mi je da 13cm zvucnik podrzava 50w RMS dosta za mene, imam Sony GT-410U 4x50W.

Mozda kasnije stavim malu tubu u gepek i to je to.

Član
ako ces te zvucnike kopcat na fabricki HU, netreba ti 50 rms-a, 20 sasvim dovoljno jer otprilike tolko rms-a imaju fabricki playeri ... 50 je max a ne rms ... a mislim da ti se bas i ne isplati pravit od poliestera panel za takvo nesto ... bolje napravi par prstenova od medijapana, napravi neki oblik od njih, tapaciraj u neko platno il neki slican materijal da ti odgovara boji interijera auta i rjesio si stvar ... bar tako bi ja uradio ... e sad ako ti bas hoces da ti se uradi od poliestera, muha ti je najbolji izbor ... pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.