Punto dijelovi?

Punto dijelovi?

Pozdrav zanima me gdje ima slupan punto mk2 ili mk2b na otpadu jer tesko da se ovaj dio moze naci nov...Ukoliko bude potrebno slikacu koji mi dio treba :) unaprijed hvala

Član
Ma uzmes od covjeka probas valja nevalja vratis a mislim da bi trebao valjati oba dizela 5 brzina;)

raymo je napisao(la):
Ma uzmes od covjeka probas valja nevalja vratis a mislim da bi trebao valjati oba dizela 5 brzina;)

ma tako sam i planirao uraditi,uzeti probati al eto opet da provjerim,jer mi je covjek rekao da mogu probati pa ako ne bude moglo da vratim :)

Član
Duke_Of_Harlem je napisao(la):
raymo je napisao(la):

ma tako sam i planirao uraditi,uzeti probati al eto opet da provjerim,jer mi je covjek rekao da mogu probati pa ako ne bude moglo da vratim :)

Pa sta ti je sa mjenjacem nisi ga valjda iscupao:icon_biggrin: ajd sretno pa da to napravis i da se funto kotrlja :cool:

raymo je napisao(la):
Duke_Of_Harlem je napisao(la):
raymo je napisao(la):

Pa sta ti je sa mjenjacem nisi ga valjda iscupao:icon_biggrin: ajd sretno pa da to napravis i da se funto kotrlja :cool:

ma nisam ga iscupao ali mi se izlizao ili puko ovaj dio jedan mali na salteblu i to me *ebe,,al ajde bice valjda sve okej :D