Pug 307CC Vs Pug 407

Pug 307CC Vs Pug 407

Član
Evo posto nam ubrzo u obitelj dolazi jos jedan lav dvoumimo se izmedu ova 2 ljepotana....Zanima me vase misljenje sto je isplatnije odrzavati CC ili 407 koje su mane itd naime radi se o motorima kod oba vozila 1.6 max 1.8 za 407 benzin...Koji je postotak da cu uspjeti pronaci 407 benzinca posto pratim vecinu oglasa skoro sve dizeli...

Prilozi

• pics-med-13972-333521-2007-peugeot-307-cc.jpg
    pics-med-13972-333521-2007-peugeot-307-cc.jpg
    41,9 KB · Pregleda: 16
  • Peugeot_407_Launch_1.jpg
    Peugeot_407_Launch_1.jpg
    41,4 KB · Pregleda: 12
Član
2 totalno drugačija auta za drugačije namjene!

Zavisi šta ti treba. Iskreno, 407 i nije nešto, pozadi i nema prostora, ali fino izgleda. 307CC je stvarno pojava, ali ne znam koliko su ljudi upoznati sa njim.

Član
Nista posebno heh auto ce se voziti svaki dan znaci posao i okolica ... nisam bas upoznat ni sa jednim ni drugim pa me zanima imal tko iskustva a preljepa su mi oba :)

Član
Jedan moj dobar prijatelj ima 407, ali 2.0 čađavca, kupio ga prije nekih godinu dana. Nije mi se žalio da ga je nešto zezalo.

Što se tiče 307CC, od ljudi koje poznajem niko ga ne vozi, u stvari sestra od jednog poznanika ga ima, ali nisam u dodiru sa njima. Jedino da pitam mog majstora, on ih susreće često.

307 ako ce voziti osoba do 30-35 godina, 407 starija osoba od 35 i eto nema tu filozofije velike...
A Peugeot ako Peugot uglavnom su im iste mane i prednosti od modela do modela

Član
Dva skroz drugačija auta. 307 cc je samo šminka. Težak, spor i nepraktičan. 407 je lađa. Udoban je i jako lijep za voziti. Otac mi ima 407 2.0 hdi. Možemo baciti jednom krug da vidiš o čemu se radi;)

Član
Nije ni to problem mada sam htio ovih dana otic u neki salon npr zoom da vidim kako lezi 407-ca samo problem sve skoro sami dizeli ...

Član
Sta fali dizelu? Komsija ima karavana 2.0hdi 136ks, vrhunski je auto ima panorama krov i gomilu opreme,lepo ide, a o udobnosti da ne pricam. 307cc cista sminka.

Član
I ja ih nikad nisam voleo, moj cale pogotovo(vozio je honde), a sad vozi dizela i prezadovoljan je. Jednostavno su puno napredovali... Konkretno kod 407-ice imas 1.8 od 117 i od 125ks, i oba su sporija od tod 2.0 dizela , a vise trose....cak je i 2.0 u preticanjima sporiji....

Član
Mah ... kad ja stisnem benzinjaru hh ... zavro sam za benza negledam dizla nikako jer mi nesjedaju....

Član
jbg zavisi sta trazis, ja bi 307cc u svakom slucaju, 2 u jednom :) pojava je stvarno bar meni svaki cabrio

Ne vidim logiku...uzeto nesto sporije a i vise trosi...diesel-i su puuuno napredovali!:-D
Sad ne znam,kolika je razlika u cijeni....