Pug 206 obrtaji 2000

Pug 206 obrtaji 2000

Član
Pozz evo malo me pug nervira inace vozim normalno i u bilo kojoj brzini na 2000 obrtaja ako mu zadam pun gas baci kazaljku na 3000 trzne mene u autu ali znaci propadne ubrzo izgubi snagu a dalje sve normala 3.5-4 i dalje... Neznam kako da to docaram ako netko zna do cega bi moglo biti neka pomogne :) Ili neki dobar u okolici ako ima elektricar da mi pogleda malo

Daj jos kakvih informacija :D, pregledaj kablove od svjecica, svjecice kad si zadnji put mijenjao, tesko je, a nisam ni ja plaho iskusan :D

Član
Isti problem imam na saxu, na niskim obrtajima kad stisnes pun kao da stuca, na visokim ide normalno..meni je majstor rekao da su svecice;)

Član
ma....ja nikako nemam pojma sta je moguce da su svjecice al mjenjane su redovito al ubrzo cu mjenjat pa cu vidit jel se isto događa .... nadam se da ce rjesit problem

Član
Nisi išao kod Borisa?

Filteri, svjećice...Počni sa jeftinim stvarima koje ionako trebaš izmjeniti ako nisi duže vrijeme.

Član
Nisam isao kod njega moram ubrzo ako ga uspijem naci ....sad nekad trebam mjenjati sve mozda za tjedan ... pa odem kod njega da sve provjeri