S obzirom da je troza sve crtao rucno i jako dobro odradio,njegov mi je za 10 rad !
Vidim da nisam dobro glasao pa evo popravni !!!
10 - Trozic (Uzimajuci u obzir da je freehand crtanje 99% rada,pored toga jako originalan i kvalitetan rad trozic rad dobija od mene najvecu ocjenu)
9 - Ryu (kad se sjetim kakav je ryu bio "los" pocetnik
moram naglasiti da su mu radovi izvanredni,ukljucujuci i ovaj !)
8 - knoxville ( Tvoj rad je cista 10 samo sto moj ukus vise pogadjaju dva rada bolje ocjenjna od tebe,troza zbog jako dobrog crtanja,sto zahtjeva i vremena i kvaliteta onoga koji radi,a Ryu je dobio od mene bolju ocjenu zbog jako dobre zamisli i ideje rada,medjutim tvoj rad je dizajnerski uradjen savrseno - cestitam )
7 - Death_beat ( Nisi nista mnogo uradio na vozilu,ali ovo sto si uradio govori za sebe,svidja mi se i volim ovaj clean look,prema tome sve pohvale za rad s moje strane!)
6 - cico_mevle (Tvoj rad neznam kako da ocjenim ili kako da ga tretiram,puno gresaja ba radu ali je to i zanemrljivo ako uzmem u obzir koliko je uradjenbo na vozilu,ali pored svega toga ocjena je niska jer ni se nimalo ne svidja stil tvog tuninga!!!)
5 - D_cash (Nije los rad,samo mislim da si premalo uradio za razliku od ostalih prema tome...ocjena 5 )