prstenovi

prstenovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
pa to cu i uraditi ali sada sam mislio na maloo jeftiniju varijantu, posto mi je ubrzo registracija a i hocu da sklapam pogon bolji;)

Član
a mozes i same ccfl ringove uzeti za 70 eura mozda i malo manje nisam odavno bio kod kolege da vidim kolko sus ad para

Član
e to 30KM bi mi vec odgovaralo samo mi malo daleko koridir vidjet cu da mi to neko kupi tamo, jel to ona pijaca na koridoru ili...?

Član
adohera je napisao(la):
e to 30KM bi mi vec odgovaralo samo mi malo daleko koridir vidjet cu da mi to neko kupi tamo, jel to ona pijaca na koridoru ili...?

kad se udje na koridor pravo sa kapije 100m pa na lijevu stranu, ima auto dijelovi i autokozmetika, znaju svi gdje je to, a nadji sebi nekog iz blizine pa nek ti posalje postom, samo mu javi promjer koji ti treba.;)

Član
ITALY je napisao(la):
adohera je napisao(la):

kad se udje na koridor pravo sa kapije 100m pa na lijevu stranu, ima auto dijelovi i autokozmetika, znaju svi gdje je to, a nadji sebi nekog iz blizine pa nek ti posalje postom, samo mu javi promjer koji ti treba.;)

valjda zna lik koji prodaje koji su za BMW E36, a vidjet cu da posaljem nekoga po to;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.