Član
znaci fiat punto 1.1 benz 98 god. i skoro mijenjao hladnjak jer je stari bio probijen i pomalo trosio vodu i sad ovaj novi skoro nikako nije trosio ono u mjesecu malo dospem i ja danas vozim kad se upali crvena lampica ja odmah ugasim i skrenem da dospem vode i sacekam da se ohladi al kad se ohladio ugasila se crvena lampica al se nije htio upaliti propeler i ja sam otisao do majstora on gledao dosuo vode al nista opet motor brzo nabija temperaturu i hoce sve da popuca...on kaze da je to neki diktung motora i da se to zamijeni sa diktungom treba oko 120 KM...jel to moze biti do toga???????
jbg sad mi je to puno za mijenjati a kaze on da ima tu i 5-6 sati posla....
ja sam spojio ventilator direktno da radi citavo vrijeme dok nedodjem kuci al opet se tokom voznje zagrijao i upalila lampica a mana je sto kod njega nema nikako kazaljke za temperaturu...znam da ovako nesmijem vise voziti al mozda je neki manji problem koji je neko od vas vec imao i rijesio pa da dzaba necekam i slusam neke majstore koji govore ovo ono a kazu ne mogu ja tebi to garantovati!!! eto valjda neko pomogne ovdje pozz:icon_question:
jbg sad mi je to puno za mijenjati a kaze on da ima tu i 5-6 sati posla....
ja sam spojio ventilator direktno da radi citavo vrijeme dok nedodjem kuci al opet se tokom voznje zagrijao i upalila lampica a mana je sto kod njega nema nikako kazaljke za temperaturu...znam da ovako nesmijem vise voziti al mozda je neki manji problem koji je neko od vas vec imao i rijesio pa da dzaba necekam i slusam neke majstore koji govore ovo ono a kazu ne mogu ja tebi to garantovati!!! eto valjda neko pomogne ovdje pozz:icon_question: