Prodaju karte za Hari Mata Hari koncert ?!?

Prodaju karte za Hari Mata Hari koncert ?!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Kao što je općepoznato,koncert je sponzorski i karte su se besplatno dijelile,međutim,tapkaroši su se nakupili besplatnih karata i sada prodaju,strancima a Bogami i domaćima,i cijene se kreću od 10 do 20 KM..Strašno je sve šta se neće dešavati kod nas..Mislim da bi najbolje bilo da policajci oduzimaju karte kada vide da neko prodaje,šta mislite vi o ovome ?

Član
Schumi je napisao(la):
Kao što je općepoznato,koncert je sponzorski i karte su se besplatno dijelile,međutim,tapkaroši su se nakupili besplatnih karata i sada prodaju,strancima a Bogami i domaćima,i cijene se kreću od 10 do 20 KM..Strašno je sve šta se neće dešavati kod nas..Mislim da bi najbolje bilo da policajci oduzimaju karte kada vide da neko prodaje,šta mislite vi o ovome ?

ja vala mislim da im treba noge polomit :)
a to za policiju ma stace im policija ima pravo da prodaje :D

Početnik
tezak je to posao za policiju...:icon_rolleyes:

da je kaznu za parkiranje napisat e to bi mogli...ostalo nista..

kako smo mi los narod,:icon_mad:

Član
Sta da ti kazem, toga je uvijek bilo i bit ce. Hoce ljudi nekako da zarade, jest da ih ne opravdavam, pogotovo sto su karte bile besplatne, ali neko ko ih nije mogao uzeti, ili nije stigao, a toliko mu se ide na koncert, ce ih naravno i kupiti za 10-20 maraka, jer ne ocekuje da mu neko da dzaba kartu, a ovi se samo snalaze i prezivljavaju ;)

a cigani he.... im majku bijednu pokupili djaba karti i sad prodaje za 10 - 20 km jaran mi neki dan isao da uzme karte sebi i morao dati 3 km za 3 karte i to je dobro prosao eto vidis sad su po 10 20 km ma bijednici sve im treba uziei i isprebijati:icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:

Član
Pa ljudi imaju pravo da prodaju....to je to, samo treba nekako da se uozori narod da ne kupuju karte kad se vec dele besplatno...Kod nas ovde postoji vec neko vreme organizovanje koncerata po principu ,,daj sta das,, i uvek je puno-prepuno....A stvarno neznam da li postoji kazna za tako nesto, kao sto je prodaja besplatnih karata, mislim, karte su njihove i mogu sa njima da rade sta hoce...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.