prodajem ili mijenjam farove

prodajem ili mijenjam farove

Početnik
eh ovako definitivno sam odlucio da kupujem auto pa sa pasata prodajem stvari koje sam uradio jer to mi vise netreba a pogotovo tati:lol::lol:,uglavnom za par dana cu kupiti svoje auto da ima i da ga radim ali pasat ce mi ostati za kuliranja i to dok svoje ne "chuniram",prvo na redu za prodaju jeste farovi,znaci farove sam ja uradio,ubacio sociva i prespricao sve unutarnje dijelove mat crnim sprejem,sociva imaju mogucnost podesavanja u svim smjerovima,odradjena su profesionalno znaci sve je dihtovano extra i ocisceno,nemagle,nepustaju vodu i bla bla,,,,da zakljucimo da garantujem za iste i da su odradjena perfektno,,najvise bi volio da ih mijenjam za fabricke ali nije porblem mogu ih i prodati:lol::lol::lol: znaci zamjena za fabricke u koliko toliko dobrom stanju je najpozeljnija,nebitno to sto su stakla pozutila jer to cu ja da uradim,najbitnije mi je da su sjenila ispravna i nivellacija,,,;)

evo slike

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

zainteresovani ako zele mogu dobiti slike i procesa ubacivanja i slicno

cijena je 260km
naravno dvojica se mogu dogovoriti i za manje :lol::lol:
ponude i pitanja ovdje ili na pm

hvala i lp:cool:

edit nova cijena je 260km zbog hitnosti,,u racun cu uzeti i riginalne farove od pasata samo da su sjenila ispravna

Početnik
BUMP cijena je 210km jer je hitnjak pravi tj kupujem nove i vece felge pa zafalilo love a i treba bolje farove uzet,,,za manje love necete naci bolje farove i zmige,,ajmo jos malo pa nestalo :icon_smile: