procjena vrijednosti 1.8turbo 20v

procjena vrijednosti 1.8turbo 20v

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Koliko vrijedi motor 1.8 T 20v sa mjenjacm, instalacijom i ECU naravno

a koliko posebno motor, posebno mjenjac i posebno instalacija sa ECU-om

Mozda zbavim dva ovakva seta pa me interesuje cijene i sl.. da vidim mozda se i ja sta nadjem. Motori su naravno stock, sa turbinom i svim "primjesama" sto treba da dodju uz njega. Naravno bez papira su motori

Član
Cijena se krece od 1000 do 1600-1700KM, za komplet (motor, mjenjac, struja) kako gdje naletis..

nisam ja triza dr.frankenstein ko ti da hefteno mijenjam motore i sasiju na autu..hehehe:D
a sto se tice tog motora nemogu se naci ispod 1500km sa instalacijom i mjenjacem i da su uz to i dobri...
najisplatnije je uvesti iz dijaspore kakvog skrsenog golfa ili ibizu sa tom mashinom i poskidati sve sto valja,sto ti treba ostavis sebi a sto netreba uvaljas nama na forumu ili das u oglase i izvuci ces pola para...to je najisplatnije vjeruj... ;)
pozdrav

Član
nermin suljagic je napisao(la):
nisam ja triza dr.frankenstein ko ti da hefteno mijenjam motore i sasiju na autu..hehehe:D
a sto se tice tog motora nemogu se naci ispod 1500km sa instalacijom i mjenjacem i da su uz to i dobri...
najisplatnije je uvesti iz dijaspore kakvog skrsenog golfa ili ibizu sa tom mashinom i poskidati sve sto valja,sto ti treba ostavis sebi a sto netreba uvaljas nama na forumu ili das u oglase i izvuci ces pola para...to je najisplatnije vjeruj... ;)
pozdrav
Pa tako nesto sam i nasao.. zato i pitam koliko vrijedi ovo sto vrijedi, ostalo kad vidim sta je ostalo. Naravno, jos se varakam posto ih on meni nenudi bas jeftino

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.