procjena felgi azev typ A 8,5j i 10j

procjena felgi azev typ A 8,5j i 10j

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
trizex je napisao(la):
Ne znam za vas dvojicu, ali meni je jos elegantnije rjesenje izbusiti nove rupe na glavcinama :) stare rupe "zacepiti" sarafima recimo, obrusiti visak da bude ravno, povariti ih s obje strane, ponovo obrusiti da bude ravno i mirna bosna :)

onda treb skidad glavcine i izbijat ih iz lezajeva pa novi lezajevi pa izadje skuplja pita vec tepsija:icon_smile:
a i onako se felge mjenjaju stalno meni su ovo 5 u 4 godine i lakse mi njih prepraviti;)

Član
Vjerujem, takodjer :D samo opet maximalno izbjegavam caprkati felgu ako bas ne moram, iako ne bi bio prvi put :D

a onda nemoj povariti sarafe u starim rupama nego samo fino obrusi da je ravno, pa kad ti zatrebaju opet da imas 9 funkcionalnih rupa na glacini, izbusena kao sir hahahaha

@sreto, e to je drugo, ja sam se prije "naklatio" bio na mijenjanje svakog tromjesecja :D a onda nasao nesto sto mi godi pa mi se i ne mijenja bas :icon_biggrin:

i da, glavno sam zaboravio, ja ovdje opet govorim kako bi ja, jer imam rezervnih glavcina kod kuce bar 4 komada prednjih i zadnjih, pa si mogu priustiti da se igram :D

Član
ja sam vec jednom komplet trap mjenjao sa 4x100 na 5x110 tako da mi se vise ne da,nek malo felge sad trpe a lakse se prodaju sa 2 raspona rupa;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.