Problemi i polemika vezana za naljepnice

Problemi i polemika vezana za naljepnice

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Pa bujrum, sve sto vam je na dusi.

@IGY napisao svasta nesto pa da ponovim ukratko;
Kad je rijec o onih 10KM, nadam se da sada znas kako sam se ja osjecao kada sam vidio tvoj post vezano za naljepnice.
- Ne vidim razlog niti logiku-poentu sto meni zamjeras na admin poziciji, i sto se kurcim. Dalje pogledaj kada sam se ja registrovao, a meni Edis kada je pricao o ovome projektu, nevjerujem da si bio upoznat, ali sto je naj vaznije to nije ni bitno.

@Fele
Od tebe neke stvari nikada nisam ocekivao jarane, al hajd...
To za naplatu naljepnica da ja dizajniram je bezveze, ti to znas i znam i ja, ne razumijem te.

@schumi
Ti, za tebe nemam rijeci, potrudi se pa nadji ljude koje sam ja vrijedzao odnosno da te citiram nove clanove prema kojima se ja nisam korektno ponio.
Moras to sad argumentovat, pa covjeca ja i ne pricam nesto posebno sa onima koje ne poznajem direktno.

Bujrum..

Član
Ne vidim zasto se tu prave problemi zbog jeb.... 10 KM! Pa vi se sad zavadjate i vracate u proslost ko je digao na noge forum! Ma dajte!!! Previse!!! 10KM nije razlog velik da se oko tog raspravljamo!

Legend
Poenta je sto to nije nikakav razlog, ja sam rekao kao trenutno nismo u mogucnosti obezbjediti free za sve clanove. Ali ako neko ipak zeli, cijena je 10KM, i da se meni javi, cisto da bi mu ja dao FONT da sebi izradi. O tome se radi.

JD.

Član
pa u cemu je fazon sa tim naljepnicama nisam vidio temu gdje ste se svadjali oko toga ? :S

Administrator
sta je problem oko naljepnica o cemu se radi...ko hoce nek plati 10Km a ko nece ne mora i u cemu je problem

Član
Mogu ti reci da mi se pravo svidja font! I evo ja cu se prijaviti da je odkupim! Samo mi recite kako i sta!

Legend
addo je napisao(la):
Mogu ti reci da mi se pravo svidja font! I evo ja cu se prijaviti da je odkupim! Samo mi recite kako i sta!

Pa druze, ne otkupljujes ti nju:D, ajde ovako, reci mi u kojem si gradu, pa ce mo dalje odatle.
U principu posaljem ti ja veci rezoluciju fonta skines na stik i ondesed u stampariju, aljde sacekaj malo da vidim ja sta ce biti, jer sam u oregovorima sa naj jeftinijom stamparijom, ali fazon je sto sutra u 7 krecem za Sarajevo i do Petka sam tamo. Vidjecemo mozda isprintam i u Sa.

Član
Ja sam iz Visokog i ja cu u Sarajevu biti u utorak na faxu! Pa eto mozemo se dogovoriti kako je preuzmem, naravno ako ima gotovih! Ako ne cekat cu!

Član
Ja sam to rekao vezano za ovo kurcenje da mozda Igy ne misli na to jer mi je jaran nekad poslao link kaze vidi dakija sto sere liku i fakat ti si bio bezobrazan prema nekome al sad da me ubijes ne mogu se sjetiti prema kome i ko mi je dao link :S Zato sam ono rekao.

Putovanja.ba
Administrator
Neznam sta te je u mom postu uvrijedilo, ali znam da bih isto sve napisao da je bilo ko za bilo koga napisao onako ponizavajuce nesto, bio mi prijatelj ili ne.

Legend
Sjeti se sta si mi pricao na msn, kad smo pricali prije xxx vezano za odredjenu osobu.
A nikad ja nisam nista naplacivao niti sam rekao da cu naplatiti, da hocu, nebih davao svoje pare za naljepnice, jos vas nekoliko mi to nabijete na nos sad.

@Schumi
Rekla kazala. Nikad nikome ja nisam nista u zivotu inace rekao i uradio kamoli na forumu. Prema tome, nemoj nikad vise da tako nesto radis, jer zamisli da ja pljujem po tebi a onda kazem ma reko mi neko, al neznam KO.

IGY ako je imao sta reci trebao je konkretno reci kome se obraca i sta to znaci. A za moje pare niko me nece prozivati. I jos sam napomenuo da TRENUTNO nismo u mogucnosti, a on to preveo kao da neko naplacuje, pa ne mora niko meni dati pare, bice font na netu, na stiku pa nek printa sebi ko hoce, a ne moze cekati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.