problem ventilacija...

problem ventilacija...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
danas kad sam sjeo u cupru,dadnem kontakt i puse ventilacija do kraja....ali na displeju pise off a vamo dere u 16 :D
znaci cim dadnem kontakt iako jee ugaseno grijanje-hladjenjee ono stalno vrti..sta moze biti?a kad upalim grijanje(ventilaciju)nista se ne dogadja......

Član
Hmmm mzda je relej zalijepio ili prekidac od njega pogledaj malo oko releja kod mene je se tako desavalo na svjetlima cim dadnem kontakt svjetla gore a na rucici ugasena nadam se da ces rijesiti taj problem pozdrav

Član
skines klemu na jedno pola-sat vremena, pa probas. kao sto dr.melek kaze, ipak je to elektronika:icon_sad:

Član
skido sam klemu.....ali nista,u mene je to grijanje na tipkama,nema oni kotacica.....

Član
nista sve normalno radi,na digitalnoj klimi sve bude ugaseno,znaci pise OFF a ventilacija dere do kraja.....moro sam osigurac izvaditi...

Član
gledao sam releje i nisu zapekli.....ima ih 6 komada i sve su oke....skido sam i onaj dio kako se vec zoove,indikator gdje se podesava teemp,tu imaju 3 dzeka.kad skinem srednji prestane radit ventilacija,i odma mi blinka par puta citav display i svjetlo isto,i ne pokaze vanjsku temp....

Član
e ne experimentisi plaho,otidji nekome da ti ocita i vidi koja je greska,ako sta sjebes climatronic je skup :)

Član
ma ocito mi je gresku,greska je motor ventilacije......al kako moze biti motor ako on radi???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.