problem sa zmigavcima

problem sa zmigavcima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
pozz raja,imam jedan problem.Naime radi se o zmigavcima na mom golfu.Slabo mi svijetle,samo se po noci vidi,i to je ne onako kako bi trebalo da bude.Imam daljinsko zakljucavanje i kad kljucam ili otkljucavam auto pravo dobro svijetle.Zanima me da li neko zna do cega bi mogli biti,,da napomenem ovo je ovako bilo i prije nego sam ubacio daljinsko,znaci nisam nista poremetio.Pokusavao sam mijenjat relej od zmigavaca,nista nisam dobio.ako neko ima kakvu ideju dobro bi mi dosla;)

Član
slaba ti masa. pojacaj masu na samom dzeku sijalica. ili otkaci orginalni minus na dzekovima i dovedi zivi minus sa akumulatora. ako ti to rijesi problem onda znas do cega je bilo.

ima li razlike izmedju sva cetiri i pojedinacno kad upalis? ako ima razlike onda moze biti do rucice zmigavaca

Član
emirEX_sa je napisao(la):
slaba ti masa. pojacaj masu na samom dzeku sijalica. ili otkaci orginalni minus na dzekovima i dovedi zivi minus sa akumulatora. ako ti to rijesi problem onda znas do cega je bilo.

ima li razlike izmedju sva cetiri i pojedinacno kad upalis? ako ima razlike onda moze biti do rucice zmigavaca

ima razlike,kad upalim sva 4 zmigavca dobro svijetli,
zezali su me brisaci i mijenjao sam rucicu,ali samo od brisaca,jer je na njoj sve,ona od zmigavaca je samo nakacena na nju,ali pokusat cu i nju zamijenit,pa cu vidjet

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.