Problem sa USB-om

Problem sa USB-om

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
u zadnjih par dana mi se javlja problem sa USB-om
imam 6 prikljucaka,trenutno su 3,ponekad 4 zauzeta
mis,tastatura,webcam,i ponekad volan
problem je,sto kad spojim mp4 player,uoopste ga ne prepozna,i na displeju playera se pojavi ona betrija,znaci puni se,nema komunikacije s racunarom
jos veci problem je kad skopcam kamericu,nesto kao fotoaparat,odmah mi restartuje racunar
ne znam sta je u pitanju,pokusavao na sve prikljucke,nece,gledao u device manager,nema upozorenja,prikazuje ih kao ispravne
kad priukljucim kameru,na njenom displeju mi se pojavi izbornik (file transfer,webcam i pictbridge)
koje god izaberem,resetuj ese
nije do mp4 ni do kamere,do racunara je,samo ne znam sta bi moglo biti...thx unaprijed

MTR

Član
kod mene ima skener,mis,citac kartica x2,printer,onda kamera , sve puno , tako je i kod mene bilo , valjda je sam nesto skinuo i sad sve radi ( al sam cackao nesto i na maticnoj ploci ) , otvori vidi jesu svi ukopcani .
koja ti je maticna ?

Član
ma nemam blage veze,radilo do prije par dana sve,i prednji i zadnji,sad ne radi
iskljucio mis,ukljucio kameru,resetova se:icon_mad:

Član
mislim da ti je ipak do mp4 ostecen od virusa imao sam slican problem pogotovo ako ti je neka lijeva proizovdnja ;)

Član
neka marka ID,uglavnom,masno ga platio,u odnosu na konkurenciju,40-tak KM bio skuplji od MS-a,ELIT-a
do virusa nije,samo ga ja kopcam na racunar kod sebe,a nisam imao virus,redovno pregledam i update-ujem AV
i kako da se desi da istovremeno prestanu funkcionirat i kamera i mp4:icon_rolleyes:
mp4 sam kopcao prije par dana,kameru modza prije 15
tako da ne moze bit da je oboje zarazeno,bice da je do racunara
kod jarana radi normalno i kamera i mp4

Član
edoze je napisao(la):
NIJE VIRUS!
ni kaspersky ni nod32 nisu nista nasli

A onda nema što drugo biti nego da je conflict između drivera usb-a, izbriši ih, pa ponovo instaliraj ili postojeće nadogradi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.