Problem sa turbinom

Problem sa turbinom

Početnik
Pozdrav.. ovako, imam problem sa turbinom... u pitanju je motor 2.0 TD od audi-a 100... sad radim generalku motora pa i turbinu zelim da sredim... nisam neki strucnjak za turbine ali pretpostavljam da se bi se propeleri u usisnom i izduvnom dijelu trebali okretati normalno a ja ga rukom nemogu okrenuti (propeler) vec samo kljucem... kontam da nije stradao lezaj ili sta vec pa turbina ima otezano okretanje... sta vi mislite, sta bi moglo biti... da li je isplativo nositi na reparaciju i imate li kakvih preporuka za turbo servis... pozz

Član
Na servis pa vidi, sto se desilo, mada sumljam da se zaprljala do tog nivoa da ju moras kljucem okretat, to mi je sumljivo skroz, vjerojatno spalila lezaj ili sta vec od temperature...

Član
ErRoR je napisao(la):
Na servis pa vidi, sto se desilo, mada sumljam da se zaprljala do tog nivoa da ju moras kljucem okretat, to mi je sumljivo skroz, vjerojatno spalila lezaj ili sta vec od temperature...

Najprije ce to biti!

Član
To su ti rika pikse na osovinici propela, moras reparaciju raditi ili turbinu komplet mijenjati...

Član
odnesi majstoru u Mostaru mom prijatelju ;)
radi sve turbine Tuareg,Kombi,BMW,vw do sada ih je najmanje 40-50 napravio ;)

evo ti broj 062 271 706 Gosto