Problem sa ribočuvarima i korištenje imena.

Problem sa ribočuvarima i korištenje imena.

Član
Pozz ljudi, imam par pitanja, točnije stari ima problem sa ovim ljudima.
Netko ih zove non stop i prestavlja se imenom i prezimenom od mog starog.
Mene zanima imaju li oni ikakve ovlasti i šta dalje raditi, ili se danas moze koristit svatko tudjim imenom tek tako????
Jesu li oni drzavni sluzbenici kao policajci sta su oni uopce?
Hvala

da su kao policija,nisu...jer kad idu u kontrolu asistira im policija.
ako ih neko zove,nek prijave broj telefona operateru ;)

Član
Ne znam stvarno, stari mi ima velike neugodnosti sa tim, plus poznaje neke od tih ljudi, danas bio sa jednom kaze sto me bolan prijavi. :icon_confused: Ovima ne asistira policija nego ono po potrebi zovnu policiju, obuceni u zelenu odjecu i vozaju privatna auta, ne od udruge
Oni se prestave kao stari, ali ozbiljno pricaju, ne zajebaju oni. Izgleda danas se moze sa tudjim imenima radit sta se hoce.
Postoji li mogucnost da stari zovne postu pa da provjeri imena, jer to je stvarno mali broj poziva! Njih 2-3-4-5 max

jel neko zove ribocuvare i predstavlja se kao tvoj otac :icon_question:
mozda se covjek i zove isto i preziva,treba to provjerit...

Član
Da netko zove non stop i prestavlja se kao moj stari, moj stari ne zove!
A to da se zove isto i preziva to je potupuno nemoguce.
Jer je to mala sredina da se desi, svak svakoga zna.
Konkretno je se dogodilo to da je cuvar rekao tom covjeku da ga je moj stari prijavio. Imenom i prezimenom, jer je se tako taj prestavio sto je zvao. Velika neugodnost, sad je stari ispao ne znam ni ja sta pred prijateljem. Sreća vjeruje mu da nije on zvao.

Član
A kakva im je fora reci ko je prijavio,to ono jaranski?!Ja mislim da je to neka glupa sala u pitanju,ukljucujuci i te ribocuvare...

Član
Nemam pojma ti cuvari su totalno neozbiljni, cuo sam vec da su se nesto bahatili i da su ljudi potezali oruzje na njih.
Sad je zabrna lova ribe, oni su stari lovci love po 20-30 godina, i oni dodju iz ceifa tu rostiljaju napiju se nevide oni vode bolan pogodit nije uopce bit to da su oni sada ufatili tonu ribe, nego netko ce radi gluposti necije dobit 500 km kazne ako me razumijes.
Zato pitam ima li neki pravilnik po cemu oni rade, kakve su im ovlasti pa nemogu oni tek tako doc i reci ti si kriv za nesto, nepsmeni ljudi totalno.

Član
Ja bih provjerio broj,a provjerio bih i da li se prijava tretira kao anonimna,ako jest otkud mu pravo da kaze ko je koga prijavio,pa nek se i oni pozabave time ko zove u ime tvog oca...

Član
Evo donekle je situacija rješena bili su ti ljudi danas sa njim i vjeruju mu da ih nije on prijavio. Eto sretno je se završilo kako tako. Hvala na pomoci i pozz.
Lock ;)