problem sa radom motora

problem sa radom motora

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam problem sa radom motora, radi na prekide na malim obrtajima, trza na niskim obrtajima u voznji, i tesko pali. Sta bi moglo biti, sve je bilo dobro dok nije uradjen servis, od tada auto nece da radi normalno uopste... :icon_question:

Radi se o Jetti 1.6 benzin/karburator :icon_confused:

Član
Samo nek pregleda zupcasti dobro, jer nista drugo ne bi trebalo da je dirao kad radis servis.

jedan zub je bio preskocio, pa je to rijeseno, a palenje nastelovano strogoskopom i kaze sve odlicno, ali auto i dalje trza na malim obrtajima i tesko pali :icon_rolleyes:

Član
Nek on paljenje nastima na uho pa nek prekontorlise stroboskopom, a nek opet vidi zupcasti jer je sto posto ostao jedan zub, mogu da se kladim.

prvi put kad je sklopljeno i upaljeno auto i sjeo u njega i krenem auto nece da ide, msm slabo vuce skroz i trza u voznji stalno, vratim i tad je bio preskocio jedan zub, onda je to sredjeno i auto sad sasvim normalno vuce, ali na malim obrtajima trza i tesko pali, pogotovo ujutro, danas cu staviti nepovratni ventil da vidim dali gorivo mozda vrati pa dok povuce nece da upali, ali zasto trza na malim obrtajima :icon_question:

Član
silvia_turbo je napisao(la):
prvi put kad je sklopljeno i upaljeno auto i sjeo u njega i krenem auto nece da ide, msm slabo vuce skroz i trza u voznji stalno, vratim i tad je bio preskocio jedan zub, onda je to sredjeno i auto sad sasvim normalno vuce, ali na malim obrtajima trza i tesko pali, pogotovo ujutro, danas cu staviti nepovratni ventil da vidim dali gorivo mozda vrati pa dok povuce nece da upali, ali zasto trza na malim obrtajima :icon_question:

trzanje na malim obrtajima mi jedino na pamet pada karburator mozda ga treba očistiti

radio mi je komsija, on je mehanicar ali ne radi mehaniku samo za sebe

a karburator je kompet rastavljen i ociscen prije servisa, posle servisa imam problem :icon_rolleyes:

Član
1. Zupcasti.

2. Ne znam, ali znam ko zna :) skokni do Kraje i nek ti rjesi problem, on radi kod Dencija a ima i svoju radionicu posle podne ako hoces nazvacu ga ili ti dati broj da ti zoves.

menjic je napisao(la):
1. Zupcasti.

2. Ne znam, ali znam ko zna :) skokni do Kraje i nek ti rjesi problem, on radi kod Dencija a ima i svoju radionicu posle podne ako hoces nazvacu ga ili ti dati broj da ti zoves.

Sad mi komsija keze da jos provjerimo bombinu, nju nisam mjenjao nikad, ako ne bude to onda cu svratiti do Dencija, bio sam gore par puta vozio Lagunu na servis

Član
Rekoh, prvo vi dobro pregledajte zupcasti, komsija ako se imalo razumije znace kako, ako ne vozi gore trazi Kraju i reci da te poslao Menja. :)

menjic je napisao(la):
Rekoh, prvo vi dobro pregledajte zupcasti, komsija ako se imalo razumije znace kako, ako ne vozi gore trazi Kraju i reci da te poslao Menja. :)

zupcasti je vec jedno popravljan ako sto sam reko, ne znam opet ce on to pogledat danas ili sutra pa da vidimo

ja mislim da je karburator, ili onaj vakum na karburatoru, ja sam na fordu skorpionu imao problem sa vakumom i kad sam rijesio vakum vise nije trzao na niskim obrtajima a cak se znao i ugasili ali je sve problem bio u tom vakumu

Član
Pa mozda, ali kao sto rekoh po peti put, pri servisu nema potrebe da dira ikakve vakume i karburator, a rekao si da je karburator ociscen prije servisa i da je tad radilo sve. Nego da je posle servisa bio zupcasti pomjeren za jedan zub pa je to vratio pa i dalje zajebava. E pa mozda treba jos jedan zub zato kazem da ne bi sad drugom placao nek on pogleda jos jednom dobro u taj zupcasti ako zna.
Pa tek onda vozi Kraji i on ce ti napraviti sto posto sta god da je ali ces njemu naravno morati platiti, pa onda se postavlja pitanje sto odma nisi odvezao nekom ko zna i rijesio problem, odnosno ne bi ni imao problem :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.