Problem sa motorom brisaca !

Problem sa motorom brisaca !

Auto golf 2 imam problem sa motorom brisaca prednjim ne vracaju se u prvobitni polozaj nego kad ugasim brisace stanu na pola sofersajbe i onda moram micati rucicu po malo dok se ne vrate brisaci u pocetni polozaj kao da ima neki prekid ..

Ma druze, velike hladnoce i minusi su u pitanju... moguce da je mehanizam negdje zastekao, motoric brisaca, instalacija ili rucica brisaca... to provjeri, ja neznam sta je u pitanju :D

sorry drug,da neotvaram novu temu slican problem golf mk3,nece ono sam da pali brisac (ono u razmaku sam),nece prve brzine,jedino u zadnjoj ili drugoj brzini brisaca radi,radi spricanje vode,i kontra rucica radi od zmigavaca,sam to od brisaca,imali ko da bi pretpostavio sta bi mogao da bude problem:icon_question:

Član
vrlo moguce da je i kod tebe relej, kod prijatelj na 2 je tako bilo, sve je radilo sem intervalnog brisanja, zamjenio relej stavio od trojke 99 broj i sad ima ono da programira svako koliko hoces da ti brisu, probaj zamjeniti mozda je do toga! ;) pase ti i relej od dvojke 19 br

Golf 1 TDI je napisao(la):
sorry drug,da neotvaram novu temu slican problem golf mk3,nece ono sam da pali brisac (ono u razmaku sam),nece prve brzine,jedino u zadnjoj ili drugoj brzini brisaca radi,radi spricanje vode,i kontra rucica radi od zmigavaca,sam to od brisaca,imali ko da bi pretpostavio sta bi mogao da bude problem:icon_question:

kod tebe je relej u pitanju ;)

Član
Da se nadovezem sa jednim pitanjem :icon_question: , kod mene vec duze vrijeme kad upalim brisace na 1 (da svakih nekoliko sekundi brise) isto odrade ciklus brisanja ali ostanu malo podignuti (nevrate se do kraja-kedera) , pa kad kroz nekoliko sekundi krenu ponovo onda se prvo spuste do kraja (kedera) pa onda brisu . Kad je sajba suha nekad stanu malo visocije od uobicajnog .

Može li biti kod mene do releja ili je do motorića ?

Isto se dešava i kad pršćem , dok brzine 2 i 3 rade normalno .