problem sa lampicom od rucne...

problem sa lampicom od rucne...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam probblem sa lampicom od rucne...gori non stop. Da li neko ima ideju kako da to rijesim da li se moze nekako iskljucit ona skroz?

amkos je napisao(la):
jesi gledao prekidac ispod rucne jel radi,po ovom on je ostao u spoju,

gledo sam druze prekidac normalno radi ono nije zaglavljen...da li je do njeg da uzmem drugi?

GreenDevil je napisao(la):
skini konzolu oko rucne i istekaj dzek sa prekidaca i nece vise gorit

iskljucio sam ga skroz opet radi..:icon_rolleyes:

treba ispitat instalaciju sto ide do rucne da nije gdje u spoju ili izvadi sat i izvadi sijalicu ako ti je mrsko:lol:

treba ispitat instalaciju sto ide do rucne da nije gdje u spoju ili izvadi sat i izvadi sijalicu ako ti je mrsko:lol:
najvjerovatnije ce sijalica da ide vani:icon_smile:? neznam kako se vadi sat u venta nisam nikad vadio

Član
vlado_jaje80 je napisao(la):
najvjerovatnije ce sijalica da ide vani:icon_smile:? neznam kako se vadi sat u venta nisam nikad vadio

ako slučajno budu one SMD diode unutra, nemoj uzimat crni silikon trzni mene donijet cu ti ja pa kani malo :D

Član
nije rijesenje izvaditi sijalicu,ako je izvadi i dalje ima problem koji ga moze kostati,treba pronaci kvar i otkloniti ga,sa strujum u autu se nije zezati,

Legend
po pravilu kad se digne rucna kontakti se dohvate i lampica zasvijetli.. ti iskopcao steker, nema teoretske sanse da svijetli, a kod tebe je tako....
negdje su se zice sastavile, isprati ih do centrale u rijesi to... ;)

Član
E možda će se neki ismijati kod jaran na trici tdi 96 godina je svejtilila t alampica mi ištekali on i dalje svijetli ,,,,Kad za nekoliko dana prodapde kočnica, šta je bilo zadnji lijevi kočioni cilindar procurio,,...Zamjenio ga momak od tad rega vratili radi smao kad ručnu podigneš aonako stalno svijetlila u vožnji...pozzzz:cool:

Legend
bad_look je napisao(la):
E možda će se neki ismijati kod jaran na trici tdi 96 godina je svejtilila t alampica mi ištekali on i dalje svijetli ,,,,Kad za nekoliko dana prodapde kočnica, šta je bilo zadnji lijevi kočioni cilindar procurio,,...Zamjenio ga momak od tad rega vratili radi smao kad ručnu podigneš aonako stalno svijetlila u vožnji...pozzzz:cool:

et vidis to mi nije palo na pamet, istu lampicu koristi, ako ima steker na poklopcu kantice ulja za kocnice onda ima i tu mogucnost... ;)

provjeri drug... ;)

Dzeniii je napisao(la):
ako ima abs onda je moguce da ti fali tecnosti ili je crko neki senzor na tocku

da je do ABS-a ako ga ima, imao bi i ABS lampicu... ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.