Problem sa lakom

Problem sa lakom

Član
Dakle problem je nastao jutros, samo sam zatekao auto sa propalim lakom na krovu, sinoc je bilo sve normalno bez pecke! Parkirao sam auto na drugo mesto jer sam imao neke goste i ujutru zatekao ovakav auto, da li je moguce da je to samo od sebe preko noci propalo? Znaci lak se podigao na pecate po celom krovu i po ovim "stubovima" iznad vrata... Moze li se samo lak naneti na ta mesta ili mora kompletno farbanje? Da je samo krov stavio bih carbon foliju i miran, nego nzm sta bih sa ovim stubovima :S

Uploaded with ImageShack.us

Početnik
Da tebi nije ko prosuo sta tipa uk2 ulje aceton i sl.Ima li kakvih tragova tecnosti grebanja i sl.Zao mi je bgm al probaj samo prelaz lakom napraviti na stubovima a na krov lagano oslajfat pa foliju ;)

Član
ne kontam da je to moglo tek tako ...mozda je je neko prosuo nesto, kiselinu, aceton ili slicno, inace preko noci da se to pojavi nemoguce...:icon_rolleyes:
na krov stavi foliju , stubove lakiraj, najjeftinije te dodje a i malo promjene nije na odmet :icon_smile:

Član
Sarajlic je napisao(la):
Da tebi nije ko prosuo sta tipa uk2 ulje aceton i sl.Ima li kakvih tragova tecnosti grebanja i sl.Zao mi je bgm al probaj samo prelaz lakom napraviti na stubovima a na krov lagano oslajfat pa foliju ;)

Nije mi jasno da je to samo od sebe tek tako, padala je kisa pa nema nikakvih tragova...Sa druge strane fiati imaju los lak, ali preko noci da propadne hmm...cudno! Tacno ima da pobijem sve sto tu zive za svaki slucaj, ako ustanovim da je neko nesto radio:icon_mad:

Početnik
dellas je napisao(la):
Sarajlic je napisao(la):

Nije mi jasno da je to samo od sebe tek tako, padala je kisa pa nema nikakvih tragova...Sa druge strane fiati imaju los lak, ali preko noci da propadne hmm...cudno! Tacno ima da pobijem sve sto tu zive za svaki slucaj, ako ustanovim da je neko nesto radio:icon_mad:

Samo fino pregledaj mozda ima kakvih tragova da je nesto sipano,strugano i sl.Zao mi je bgm pravo jer i sam kuburim sa takvim kretenima.Lagano osmirglaj krov i izravnaj i presvuci u foliju a cini mi se da ti stubovima negine lakiranje.Kako su ljudi zavidni i djubrad :icon_mad:

Član
nesto se tu naslo sto ga je ostetilo, kako , sta ..moze se nagadnjati..
kod mene je zimus stojao vani pa nista laku, tako da nije moglo te tako...
nego zabrinu me odo da pogledam svog malo :D

Član
@sarajlic: Kazem ti da znam ko je sta uradio, ne bih zalio sekudne polomiti mu i ruke i noge, ti me razumes. Trudis se oko tog auta, odrzavas, sredjujes, sa nikakvim budzetom i neko ti tako zasere...

@AnDel: Jedino da je padala kisela kisa sinoc, ali ne bi se desilo samo meni....

Početnik
dellas je napisao(la):
@sarajlic: Kazem ti da znam ko je sta uradio, ne bih zalio sekudne polomiti mu i ruke i noge, ti me razumes. Trudis se oko tog auta, odrzavas, sredjujes, sa nikakvim budzetom i neko ti tako zasere...

@AnDel: Jedino da je padala kisela kisa sinoc, ali ne bi se desilo samo meni....

Upravo,uvijek se nadje neki poremeceni idiot koji ti nasteti i uziva u tvojoj nesreci.Stvarno poremeceno.Nego da probas malkice te fleke ispolirat kod limara da koliko toliko prikrijes dok neodradis nesto stime aa?

drug to je mana kod vecine fiata,, brava bravo skoro svaki strada na krovu i na krajevima vrata do krova,,
po meni jedino trajno rjesenje je komplet farbanje sa kvalitetnijim bezojnim, jeste vece ulaganje al si bar miran,,
ovo sa strana prelakiraj a krov u foliju;)