Problem sa Fejzbukom :mrgreen:

Problem sa Fejzbukom :mrgreen:

Član
Problem je sljedeci,
online sam i vidim ko mi je sve online od prijatelja, ali njima sam offline i svaku poruku koju primim primam je u obliku privatne poruke a tako i njima stizu moje.

Pokusavao sam i preko mozile, explorera, kroma, al' sve isto... zovnem havera, udje on na fb preko mog racunara, njemu sve OK, dopisuje se bez po muke.

do cega li je, imal hakera:D

Član
mozda konekcija zeza...kad ti je nestabilan signal,zna zezat chat na fb i slicne gluposti po netu jer traze non-stop konstatnu konekciju...i mene zna zezat kad oni levati od provajdera prespajaju neke kablove tamo pa mi ne valja konekcija :lol:

Član
MOzel ti Zynga poker,ajde da se mijenjamo...hahha ja tebi chat ti meni poker....hahhah :cool::icon_exclaim:

ne znam da li je mozda ovo problem bila je aplikacija kako vratit stari FB chat i to se samo aktivira na racunaru gdje si instalirao

ja sam imao problem da pola online prijatelja ne prikazuje i dodju mi poruke tako PP i kad sam vratio sad na novi tj ponistio aplikaciju nisam imao problema i dosta vise raje mi prikazuje online ;)

Odkada ti se to dogadja ? Ako je od skoro,fejs se sjebo totalno,i meni chat kasni nije normalno,i sve zivo,notifikacije.Probaj da se strpis,mozda prodje. :cool:

Član
B.M - Floyd je napisao(la):
Odkada ti se to dogadja ? Ako je od skoro,fejs se sjebo totalno,i meni chat kasni nije normalno,i sve zivo,notifikacije.Probaj da se strpis,mozda prodje. :cool:

Vjerovatno je ovo:cool: