Problem sa alarmom

Problem sa alarmom

Član
Poz raja...:cool:...neznam dali se samo meni desavaju ovako banalni problemi il sam szbilja naksuz do ja....a....Radi se o alrmu scorpion onj pijacni,al et alarm je...desi se sljedece auto zakljucam sve legalno,medzutim namijerno otvorim haubi ili gepek,ili cak vrat da ga aktiviram i alarm radi mozda neki 10 do 20 sec....i onda se ugasi....nece jednostavno one melodije da ponavlja ili da zvrci dog ga neugasim....
Da napomenem postoje dzamperi na alramu...prvi dzamper je za elektricne i pneumatske bravice,drugi je za samo zakljucavanje,treci bez zvuka zakljucavanje:icon_question:

Član
Mozda je to ono prvo upozorenje, probaj aktivirat alaram pa sacekaj tih 10-20 sekundi pa ga opet aktiviraj vidi hoce li svirat duze :D Tako je barem kod mene

Dakle aktivira se pa svira jedno 10 sekundi pa usuti, pa ako ga opet aktiviras svira ko na svadbi :lol:

Član
to je zvuk upozorenja. alarm da bi bio full aktivan treba 30 sec aktivacije. poslije tih 30 sec on bi trebao da svira sve dok ga ne iskljucis daljinskim

prati lampicu poslije zakljucavanja (aktiviranja alarma) ona brzo trepce 30 sec i poslije tih 30 sec pocinje da trepce normalno (usporeno).

Član
Glup alarm do bola,probo veceras,aktiviras alarm odsvira par puta,onda ga aktiviras otvoranjem vrata i on svira 20 sec pa stane jedno 5 sec pa opet i sve tako...bezveze...moze lock,zakljucak alarm pijaca nidze veze.....;)