Problem nestaje rashladna tecnost Golf 4

Problem nestaje rashladna tecnost Golf 4

Član
Prije par dana mi se upalila lampica da nema vode i ja naspem prilike litru i nakod drugog dana opet ista stvar gledao sam ali ne vidim nigdje da pusta vodu pa ako neko zna sta bih moglo biti ?

najlakse ti je da ga ostavis na nekom betonu, malo upalis da radi i preko noci i vidices da li negdje pusta
moguce da ti je dihtung glave los ili cak i glava treba na ravnjanje
jel izbacuje kakav dim na auspuh bjelicaste boje i kapi vode

ne znam ako će ti pomoć moj slučaj meni na trojci je isto to radio gubio vodu a ni znaka vode oko auta, pa mi palo na pamet da mi glava nije valjda otišla, na kraju kad sam zamijenio gumicu na termostatu i stavio novi čep na posudu vode mi je rjesilo slučaj. Kad sam skinuo termostat gumica mi bila pojedena a kad auto odvozi i kad se stane čulo se kao nekakvo pištanje ispod haube pa sam tako skužio da kod čepa mi pušta kad je pod tlakom.

A kod Megana je bio slučaj da je gubio masivno vodu a vode nigdje pa je nakraju mali kiler dobio, to smo skužili kad auto stavimo da puse na toplo i na 4u brzinu čuje se voda u ventilaciji kako se "brcka"

Probaj ovo dvoje pa vidi nadam se da će ti pomoć

ne bi smio da duva u bocu i da pusta vodu, ni na cep ni na odusak
a i ako pusti na cep ta voda mora negdje dole da kane, znaci da se primijeti

Član
najlakse ti je da ga ostavis na nekom betonu, malo upalis da radi i preko noci i vidices da li negdje pusta
moguce da ti je dihtung glave los ili cak i glava treba na ravnjanje
jel izbacuje kakav dim na auspuh bjelicaste boje i kapi vode
Nista ne izbacuje druze auto ide ko munja isao sam kod mehanicara i rekao mi da naspem tekucinu za zaptivanje hladnjaka i kad sam to nasuo sad gubim vodu ali svakih 7 dana nestane haha bice skidat hladnjak tako kaze