Problem ford focus 1.8 tdci

Problem ford focus 1.8 tdci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ovako danas sam kupio auto ford focus 1.8 tdci 85KW i imam problem kad auto palim i kad gasim nesto ko zalupa zatrese pod haubom ..jel imao ko takav problem i znal ko sta bi moglo odprilike bit problem..

Super Moderator
Koji je model focusa?
Ja bi rekao neki od nosaca motora il mjenjaca.. a moze biti i ispod auta da auspuh lupka, da su drzaci pukli il nesto....

allroad je napisao(la):
Koji je model focusa?
Ja bi rekao neki od nosaca motora il mjenjaca.. a moze biti i ispod auta da auspuh lupka, da su drzaci pukli il nesto....

2002 godina limuzina...i ja mislim da su modza neki nosaci motora ili mjenjaca..

Super Moderator
ma garant... ja imam problem kad palim jer mi je los akumulator pa malo tresne... a ispod mi ne valja guma sto cuva auspuh pa kad recimo u drugoj vozim i spadnu malo obrtaju lupi

allroad je napisao(la):
ma garant... ja imam problem kad palim jer mi je los akumulator pa malo tresne... a ispod mi ne valja guma sto cuva auspuh pa kad recimo u drugoj vozim i spadnu malo obrtaju lupi

neznam kako da opisem zvuk bas ono ko zvuk ko limovi njih par komada udari jedan od drugogo..zazveci...vise se cuje kad palim nego kad gasim al se bas cuje ono..jesam objasnio :lol:

Legend
Plutajuci zamajac !! ili neki od nosaca motora mjenjaca. Probaj pritisnut kvacilo pa upalit ugasit kola

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.