Problem: CD player i CD changer.

Problem: CD player i CD changer.

Član
Evo ovako. CD Changer mi je izgleda otisao, a imam neke diskove u njemu. Ima li neka fora da ih povadim, a da ga ne rastavljam. Drugi, veci problem je CD player. Ubacio sam disk koji sam do sad mnogo puta koristio u autu, tako da nije do njega, i sad nece da izadje napolje. CD player je ispravan skroz, ali nece da izbaci disk. Pomagajte, ljudi. Auto i player su iz moje garaze, a marka playera je Clarion ako nesto znaci. Hvala svima unaprijed.;)

Član
Imao sam tih problema sa svim plejerima.Tu jedino pali vojnički popravak.Da ga malko lupiš po pači;)

IGY

Član
pokusaj staviti neki nozic ili nesto, da malo pritisnes cd i stisni puljku za vadzenje cd-a meni je tako na pioneer se nekad znalo desavati i uspjevao sam na ovaj nacin :cool:

Član
Da!Probaj gurnuti nesto ostro,samo da malo poguras CD i stisni eject dugme!!
A sto se changera tice,uff!Probaj ga iskopcat pa ukopcat,moj je znao budalit pa tako dode sebi...a ako ne mogne,sarafciger u ruke i motaj... :icon_smile:

Član
Pokusavao sam svacim pogurati disk da izadje i u tom sam pritiskao eject, ali ne pali nista. Disk samo grebe, ponekad se zaustavi u pokusaju da ga silom izbacim i to je to. Valjda cu uspjeti ako budem uporan ili cu usrati motku. Treceg nema.:D CD changer je davno otisao, 2 puta sam ga otvarao i pregledao kako da rucno izbacim diskove i da ga bacim ili poklonim nekom.:icon_mad:

Član
tekaj radio sa stekera nek se ponisti pa ces onda moci opet da stisnes eject i izbacivat ce cd opet ali prije nego stosnes uhvati disk pincetom i kad stisnes lagano vuci i izace. Tako kod mene bude kad stavim one pirate sa debelom podlogom sa gornje strane....