Član
Danas bilo malo belaja isao malo hodao nesto poslom i kad sam kuci svratim do vulkanizera da mi odvrne plastiku na motoru kod astre G jer su torx sarafi a ja nemam torx kljuceve...Jedan mi je saraf bio unisten i nije se mogao odvrnuti izlizan iznutra i majstor ga udarao majzlom(glupan) i tako ga odvrnuo tj. sjebo....ajd dosao ja u garazu i otvorim haubu da ocistim plastiku i izbrisem malo motor od prasine kad imam sta i vidjeti na pola motora ulja ima na sve strane...skinem plastiku kad vidim rupa na deklu kako je majstor udarao izbio komplet saraf sa kucistem na kojem je navoj i napravio mi rupu promjera oko 1cm...improvizujem nesto malo da ne pusta ulje puno i odem do svog majstora da vidim mozel se nesto rijesiti....skinemo deklo i taj komad mi bio pored samog lanca unutra u motoru mogao mi podrobiti sve u motoru...(sreca u nesreci) ocistimo deklo operemo i osusimo i taj dio vratimo ponovo zalijepimo sa tecnim metalom i ne pusta ulje vise...e sad me zanima jel to sigurno sto se taj komad sa tecnim metalom odradio dali postoji mogucnost da ga izbije ili da otpadne sam od sebe jer mi se cini nekako slabunjavo al majstor mi tvrdi da nema sanse da ponovo izbije taj komad jer smo ga okrenuli naopako da ostane odviseg malo kako nema sanse da ponovo i ako spadne ode unutra u motor...dali da kupim novo deklo nasao sam 50KM ili da budem miran jel to tako sigurno da ostavim...