prisustvo porodjaju? :)) ludaci :D

prisustvo porodjaju? :)) ludaci :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
10323_1210581297152_1007329883_30661269_4537658_n.jpg

e ovi kod nas prolupali skroz, ne znaju izgleda kako vise da napune budzet pa vidite cime se lopovi sve bave danas :icon_mad: skoro 200E za prisustvo supruga porodjaju :icon_mad:

sto kaze jedan moj drugar, mogli bi da dobiju samo 200+ samara i to za dzabe :D:lol::lol::lol::lol:

ma ludaci :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Početnik
ja bi platio samo ako buduca supruga to naredi :D:icon_smile: inace samo bi im dao samo po prknu da se puse :icon_mad::icon_mad:

LSD

Član
ccc ko fol postao je tata i pristace na sve,
moce dok ne nalete na nekog ko nije zelio dijete pa mu jos prikace i ovu cestitku,a onda se isti pretvara u čak norisa :icon_twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
flash_back je napisao(la):
ja bi platio samo ako buduca supruga to naredi :D:icon_smile: inace samo bi im dao samo po prknu da se puse :icon_mad::icon_mad:

Druze eto ti uleta koni. U liftu klekni na koljena i reci joj " Nemoj majke ti nikad trazit od mene da prisustujem kad budes rađala nase dijete" ma 100% pali :lol::lol::lol::lol:

Početnik
^ malo si podalje odmakao u toj konstataciji, ali kad mi zena bude radjala dete nema tih para za koje bih to zadovoljsto donosenja novorodjencadi propustio :D:icon_smile:

hehe, nema tog obezbedjenja koje bi mene izvuklo is te sobe :D:icon_smile:

flash_back je napisao(la):
^ malo si podalje odmakao u toj konstataciji, ali kad mi zena bude radjala dete nema tih para za koje bih to zadovoljsto donosenja novorodjencadi propustio :D:icon_smile:

hehe, nema tog obezbedjenja koje bi mene izvuklo is te sobe :D:icon_smile:

nece se znati,ko vise place,ti ili beba...vjeruj mi :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.