Prijedlozi slika

Prijedlozi slika

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Oni koji su zainteresovani da malo pomognu, radi se o slijedecem. Predlozite slike raznih tematika. Posto opremam dnevni boravak, planirao sam naci neke fine slike, isprintati ih i uokvirit...
Kao sto sam vec naveo, ne moraju biti samo auta, moze raznih tematika, u boji ili crno-bijele, realne ili art, sasvim svejedno. Bitno je da lijepo izgledaju i te da su sto vece dimenzije...

pozz i unaprijed hvala svima koji odgovore...

PS. mogu samo linkovi, ne morate slike postavljat, posto ce biti velike, da tema ne bude nepregledna...

Član
okaci par burazovih radova :D (mislim, tebi je brat tarik91 ako se ne varam)

ak' ne to evo ja cu pokusat pronaci nesto pa ti vidi :) nadam se da ce se i ostali odazvati i pomoci a kad budes zavrsio sve javi gdje si radio okvirove, kako se krecu cijene itd :D

Član
i to za njegove radove je isto bilo u planu, pa cemo vidjeti jos, ne zuri nam se... a sto se tice okvira nezz, nisam jos siguran, mozda budem radio ono bez okvira, samo dva stakla, a izmedju ide slika. jaranu je neki covjek radio tako, pa cu u narednih par dana vidjet da odem do njega da to pogledam...

Član
e ajd sad samo reci u kom' fazonu trebaju slike biti? neki techno sa jakim kontrastima ili landscape (priroda folovi) il.... sha ja znam :D

e da, i koja velicina otprilike :D preko koliko :D

Član
ma iskreno, nemam pojma. ono sto mi se svidi :D a sto se tice velicine, mislio sam printati na A3, pa et mozes otprilike sam skontat koja velicina bi bila pogodna... :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.