Prevrtanje auta kod Srebrenika!

Prevrtanje auta kod Srebrenika!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas kad sam se vracao iz Tuzle prema Srebreniku...preticem auta,a prati me renault (na slici)...i u blizini "Jatine baze" preteknem crvenog pola,on takodje...medjutim kako je blaga krivina,a on usao prebrzo (izgleda volan previse naglo okrenuo),"pobjegne" mu zadnji kraj i onako stranom klizi po asfaltu,obori znak "Srebrenik-Tuzla" udari u manji zemljani nasip i prevrne se bocno!Stanem,okrenem se i odem do auta...izlazi momak,polu-pijan...nezna gdje je!:icon_eek::icon_eek:
Samo jednu sliku sam uspjeo slikati...(bilo mi mrsko obilaziti okolo-blato)!:lol:

Član
pijanih debila uvijek bilo i bice...:icon_evil:
fino je skrsio auto, sreca njegova pa mu nista nije bilo...

Član
a prolazim tuda stalno...pijan cojk i na pravcu vidi krivinu:lol: a sreca pa je druga strana otisla a ne njegova inace nebi izasao:lol:

Legend
TROUBLE_MAKER je napisao(la):
Da je bio suvozac...e bas bi naj**o!A on je odlicno prosao!!!

Ugrozavas saobracaj oklo, mogo je covjek poginut radi tebe :) hahah
Zar nije tu puna linija gdje ste preticali...

LSD

Član
jest puna al i jja uzimam tu obavezno......kurcim se malo

a ovaj je dobro sredio renola

Član
kod jate... jest se napio mogu mislit, a put je loš, dosta grba ima...:icon_rolleyes::lol::lol::D

Član
Koliko malo treba da se zezneš....
AL uvijek ima ljudi koji se moraju dokazivati,i nisam jednom usporio kad sam vidio da budla iza mene zna o fizici i autima isto koliko i o mikrobiologiji....

Član
ja kao prvo sa ovakvim autom nebi smio ni peglicu da preteknem, a kamoli da udjem u krivini brze od 30-40 na sat.. ali eto ima nas svakakvih

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.