Ali_G Član 06.01.2008 #4 RE: prevozno sredstvo nisam ga nista radio u PS nego sam mu stvarno skinuo ove karambolke da bi ga mogao zakucat
RE: prevozno sredstvo nisam ga nista radio u PS nego sam mu stvarno skinuo ove karambolke da bi ga mogao zakucat
Oggy Početnik 06.01.2008 #6 RE: prevozno sredstvo extra yuguar...e jesi ga zakucao,neznam kako ces sad sici s trotoara
Outrage Član 07.01.2008 #9 RE: prevozno sredstvo Ali_G je napisao(la): hvala svima na komentrima Kliknite za proširenje... Nisi nam rekao kako ces sici s trotuara
RE: prevozno sredstvo Ali_G je napisao(la): hvala svima na komentrima Kliknite za proširenje... Nisi nam rekao kako ces sici s trotuara
GaaZDA_VR6 Član 07.01.2008 #11 RE: prevozno sredstvo Pa nece se ni penjat na njega! Fin jugo, svidja mi se boja posebno!
bmwscaner Član 07.01.2008 #12 RE: prevozno sredstvo al je spusten fino fino a jel bubrege kuci ostavljas ili??
tibor987 Član 07.01.2008 #14 RE: prevozno sredstvo fin yugich, dobro mu fel estoje...i bolji sto puta bez plastika na sebi...