Prevoz auta iz drugog grada

Prevoz auta iz drugog grada

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
znaci... trebam da prevucem auto udareno iz hercegovine u sarajevo... gonjao sam neke jarane sa kamionima cifra bi bila 600 km :lol: treba mi savjet kako bi najjeftinije prevoz izasao, postoji li kakav jeftiniji nacin od 'jarana', jer sam se vec istresao za auto samo... :)

ako imas kakvo auto s kukuom, pozajmit od koga ili iznajmiti prikolicu i pun gas, a sve ovako zara.....

kakve su sanse sa onom djabnom slepom pomoc na putu bihamk?????' ako nije regan nabaci od kakvog istog auta table, uzmi kupon i udri ;)

Član
nije u voznom stanju nazalost... registracija je istekla... a sto se tice tog bihamka... o tome iskreno pojma nemam druze :icon_question:

pa kada registrujes auto dobijes besplatnu jednu turu slepe na teritoriji BiH od strane Bihamka, AMS RS, koliko znam samo pokazes taj tiket, oni te preslepaju gdje hoces potpises i to je to, iskoristis tu gratis.....

nadji tablice od istog auta, ponesi kao i saobracajnu, kupon, nakaci na auto i zovi neka preslepaju.....

samo pazi da ne bude da te preslepaju do prvog servisa, naglasi da hoces iz do sarajeva ;)

Član
ahaaaaaaa kad bi to moglo tako. slepanje je na max duzini od 30km a sve ostalo placas kao da i nisi clan. procitaj ugovor sa BiHAMK-om pa ces vidjeti

Član
auto je prevuceno slepom... nije me skupo izaslo... sad gledam u potpisu zajebavao onog frajera sa slep sluzbom, a ja se mucio za prevoz :lol: :lol: :lol:

Član
corradoM je napisao(la):
auto je prevuceno slepom... nije me skupo izaslo... sad gledam u potpisu zajebavao onog frajera sa slep sluzbom, a ja se mucio za prevoz :lol: :lol: :lol:

et,a mogao si imat slep sluzbu reno 95 godiste :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.