D DEJO_M Član 15.12.2010 #1 Da li netko ima iskustva sa presvlačenjem unutrašnjosti automobila karbonskim vlaknima?
DSA Član 16.12.2010 #2 Šta je smisao tvog posta u kontekstu tvog potpisa? Napiši ako imaš nešto korisno, a ne ovako da lupaš bezveze
Šta je smisao tvog posta u kontekstu tvog potpisa? Napiši ako imaš nešto korisno, a ne ovako da lupaš bezveze
emir_89 Član 16.12.2010 #3 DSA je napisao(la): Šta je smisao tvog posta u kontekstu tvog potpisa? Napiši ako imaš nešto korisno, a ne ovako da lupaš bezveze Kliknite za proširenje... ma nista, samo se hvali da on ima :lol:
DSA je napisao(la): Šta je smisao tvog posta u kontekstu tvog potpisa? Napiši ako imaš nešto korisno, a ne ovako da lupaš bezveze Kliknite za proširenje... ma nista, samo se hvali da on ima :lol:
enesss Legend 16.12.2010 #4 DEJO_M je napisao(la): Da li netko ima iskustva sa presvlačenjem unutrašnjosti automobila karbonskim vlaknima? Kliknite za proširenje... ja ne,ali bih volio to malo prouciti,ako imas uslikanih radova,slobodno postavi interesira me
DEJO_M je napisao(la): Da li netko ima iskustva sa presvlačenjem unutrašnjosti automobila karbonskim vlaknima? Kliknite za proširenje... ja ne,ali bih volio to malo prouciti,ako imas uslikanih radova,slobodno postavi interesira me