Presvlacenje,boja kože,platna??

Presvlacenje,boja kože,platna??

Treba mi neka stranica od presvlacenja sjedista..Da vidim kako i sta...Treba mi kolegici to..Trebaaju se presvuci sjedista,maska, krov,vrata..
Sad mi trebaju razni primjerci,ako ko ima slika kakvi neobicni boja od mk4 sjedista il kakvog drugog auta, bio bi mu zahvalan kad bi postavioo...
Auto je u ovoj boji,mislim to je njeno auto sa slike...
Ja nebi isao na tu boju...Nego na neku kao zlatnu sa crnom kombinacijom...
Pa stavljajte slikee.... Mozdaa nam sjedne kakva ideja...
Mislili smo ici sa dva sjedista sportska naprijed..i ostalo da ostane istoo...Al nije to to.... Hocee ona nesto posebnooo...Iz vanaa jee woww...ondaa hoce da bude i tako u autu..Pa sad... A meniii je dalaa svu ovlast da nadjem i izaberem neku jebenu unutrasnjost...:D

Uploaded with ImageShack.us

Član
jel ona slobodna:icon_question::D

edit:
ja bi uradio sve pink /crno unutra (vise pink nego crno)..ako bas hoce da bude nesto ludoooo ;)

Mislim da dolazimo ja i ona skupa u Zivinice ako bude 12,ako se nevaram,al ako stignemo iz Hrvatske,jer ima kod nas u blizini tuning show jedan..:D
Djevojka je veliiki fan VW vozila..

I bez takvi pitanja:icon_exclaim:

Tema je otvorena za presvlacenje sjedista..

Član
black_devil je napisao(la):
Mislim da dolazimo ja i ona skupa u Zivinice ako bude 12,ako se nevaram,al ako stignemo iz Hrvatske,jer ima kod nas u blizini tuning show jedan..:D
Djevojka je veliiki fan VW vozila..

I bez takvi pitanja:icon_exclaim:

Tema je otvorena za presvlacenje sjedista..

onda sam i ja planirao da dodjem u zivinice:D
:icon_exclaim:

p.s. imal fb? :D

edit: dao sam prijedlog presvlacenja ako nevalja samo recite :)

Član
i ja gledam,momak se ubi bareci,mozda kolegica ima 50 godina:D
crno,prosivenom narandzastim savovima,i zdra'o;)

Član
ebo ga vi zeze malo nije nikom naskodilo:icon_biggrin:
a nisam rekao da sam zainteresovan za nju:)

dobar prijedlog edo, tako bi ja uradio s mozda jos nekoliko narandjastih detalja;)

mene je nes vuklo da se stavi sve u bjelo..a konci/savovi da budu uboji auta.. al malo deblji,,, i neku crtu da napravimo preko sjedista u narandzastu boju...

ako hoce bas da ide extreme ...

http://www.carstylingtips.com/wp-content/uploads/2010/01/DSC08607.jpg

i nek ofarba ove retrovizore u crno bit ce 200 puta bolje nek neko proba u PS-u ako nije mrsko da se uvjeri :cool:

Član
Vidi kod mtopic medju starim slikama narandzasto crnu kombinaciju na sjedistima, mocno je izgledalo :icon_smile:

Član
evo nekih slika mozda ti se svidi koja ideja ili kombinacija. nesto probaj iskombinovat ;)

dbffc182da3649d4d2be3a368e0a992b.jpg

967856bbae4de84da0d6365d6dc96b2f.jpg

8cf273e1b2d3be0e0ac4a4073a44c6a6.jpg

moj favorit

f5cdc042b67e2348e0bf048f5dc7b174.jpg

i za kraj evo jedna pravo zenstvena kombinacija a ne izgleda toliko lose, inace auto od Paris Hilton hehehehhe :icon_biggrin:

3f2d6a1833722e0d9c08aba98b65376c.jpg

1dbc14c2bef0ada4bddacc86f3d9205e.jpg

nadam se da sam bar malo pomogao ;)