preporuka

preporuka

evo ovako..
mozel savjet..? koje zmigavce i maglenke da planiram..
posto je na dubokom braniku corrada neko uradio raspon za zmigavce i maglenke da odg svaki komplet od golfa 3
sta vi mislite..sta ce crnom corradu stajati bolje...ovo
1j2j39.jpg

ili
1dzrk7.jpg

eto..sta da planiram..cijena je 100 km..
s obz da je vec ova velicina u braniku..nebih se vracao na fabricke zmigavce i maglenke..a svejedno su skuplji..i nema ih

nemam..fabricke...u tome je fazon..to sam zab napisat..
vec su od golfa 3..i to zmigavac sa vozacke strane puknut..i maglenka i plastika u z nejg..a i suvozacka strana..nije nesto bajna..
pa zato..i meni ova crna se cini bi neako bolej legla uz crnu boju..kad se frisko ofarba jos :D

black__anegllll je napisao(la):
vec su od golfa 3..i to zmigavac sa vozacke strane puknut..i maglenka i plastika u z nejg..a i suvozacka strana..nije nesto bajna..
pa zato..i meni ova crna se cini bi neako bolej legla uz crnu boju..kad se frisko ofarba jos :D

Daj stavi sliku da vidimo kako i to izgleda

dzinn16v je napisao(la):
black__anegllll je napisao(la):

Daj stavi sliku da vidimo kako i to izgleda

KRIMINALNO TRENUTNO :lol:
na temi vw corrado black 89' sam stavio slike..i sad je lose stanje..
pa posto uskoro treba sve to da se pocne radit..gledam sta bih...
a evo koja slika sada..:D ako sta znaci
34igrb4.jpg

Benny_BMW je napisao(la):
crne ,sta je sa branikom jesi ga sredio

nisam jos..nisam ni poceo..uzeo sam boju i materijal..ali nikako da pocnem..
prva opcija mi je ovo uradit...registracija i plin+ atest..pah..
u medjuvremenu gledam sta da radim sa zmigavcima? dal da uzmem ovaj komplet..kako god sagledam..ispod 100 ka emova :Dmi nema nigdje:icon_exclaim:

Član
nekako mi pretamni ov crni izgedaju isto ko i fabricki ofarbani od trojke :icon_rolleyes::D
radije bih ove sa prve slike pa ak se budu previse isticali samo sloj transparentne crne boje preko da se malo toniraju i to je to :icon_smile: