Preporuka farovi i maglenke

Preporuka farovi i maglenke

Pozz clanovima foruma,

Potreban mi je savjet, passat 98 g je u pitanju, hocu da kupim nove farove za svog ljubimca i da stavljam xenone, zanima me koje farove da trazim i oko koliko je to para, takodjer xenone savjet mi treba, htio bi da prelazi u plavu boju da ili ne i koliko je to zadovoljstvo i jos me zanima posto fabricki nema maglenke, hocu da ih ugradim treba mi preporuka koje da uzmem i da stavim na njega da mi ispadne lijepo i koliko casha

hvala svima i lp

Član
daj slike tih sada farova i reci šta želiš ubudće pa ćemo d ate svajetujemo, jel angel eyes ili devil eyes ili nešto treće......a xenoni zavise od sijalica koje ti koristiš H1, H4, H7, H3 idt........a boje 4300k, 5000k,6000k, 8000k itd..pozzz

Član
hm, farove nadjes neke sa socivima ako mislis ubacivat xenone .. cijena oko 300KM gore dole, zavisi koje ces
evo link
http://www.fk-automotive.org.uk/websale7/?shopid=fk-automotive&subshopid=English
tu nadjes, pa nadjes TAXI-BAR ovdje na forumu i narucis

druga opcija ti je rucna izrada, nadjes sociva od nekog drugog auta i ubacis (clan sarajlic radio)

xenoni set 150KM
clan foruma edo_16v

a maglenke ces morati sam pravit, nadjec clana nermin suljagic, on radio na svojoj Bori, pa vidi kako je on i tako i ti

;)