prekidač za pojačalo..???

prekidač za pojačalo..???

Član
Treba mi pomoć kakav prekidač i kako postaviti na pojačalo ono da mi radi samo kad ja hoću??Jel može bilo kakav ili baš mora neki namjenski i jel ide na plusni kabal??pozzz...hvala unaprijed...

moze bilo kakav jer se radi o par mA, ali moras ga spojiti na remote, tj REM moze pisat na pojacalu, i to je + naravno.. nemoj spajat na pravi + od pojacala nego samo na taj remote. ;)

Član
i zavuces ga negdje sebi.. i milina, tako je kod mene, prekid na remote a prekidac ispod kasete ;)

Član
Imam ja onaj plavi kabal što ide iz cas,a kopča se na remonte na pojačalu znači stavim na taj prekidač i to je to??pozz..hvala

Član
ako bude jos sta trebalo... samo pitaj
al uglavnom ti nema tu puno pametovanja.. malo poznavanja oko struje i to je to ;)

Član
ma kad sam ovo sve do sad
sam skopčao
mogu i taj prekidač valjda..Samo i na njega treba masa jel tako??pozzz

Član
nisam shvatio ovo za masu... presjeces kabal, izmedju ubacis prekidac, prespojis kabal i to je to

IGY

Član
ma kakva masa, prekidac prekida strujno kolo na jednom kablu, ako mu dovedes i masu ode sve u klinac

Član
aj dodji do mene, ja cu ti to povezati...
jutros sam se vratio iz Budve pa mi naleti kasnije dok se naspavam, negde posle 2 sata

Znaci ljudi prekidac ide na REM ??
Moze znaci bilo kakav prekidac samo da prekida tok....

Kao sto rekose ostali samo presjeces REM spojis krajeve na prekidac i zavuces i rahat si,najbolje stavi gdje da se ne vidi da samo ti znas....

Član
passat2003 je napisao(la):
Znaci ljudi prekidac ide na REM ??
Moze znaci bilo kakav prekidac samo da prekida tok....

Kao sto rekose ostali samo presjeces REM spojis krajeve na prekidac i zavuces i rahat si,najbolje stavi gdje da se ne vidi da samo ti znas....

Sto da samo on zna ako mu ko ukrade auto da ne zna pustit muziku :icon_question::lol::lol::lol:

Pa ne pravi blokadu paljenja il nesto slicno da sakriva prekidac na neko mjesto gdje samo on zna,nidje veze:icon_rolleyes:

Usput napisi lokaciju gdje su ti upitnici ???? to ti opomena za ban ...