Little Dragon Član 22.07.2010 #1 Prodajem prednji branik , ostecen nista strasno prije farbanja malo fiberisanja i ko nov neg se meni ne da zezati oko toga jer sam kupio novi Cjena : 150km Prilozi Picture 008.jpg 122,6 KB · Pregleda: 77
Prodajem prednji branik , ostecen nista strasno prije farbanja malo fiberisanja i ko nov neg se meni ne da zezati oko toga jer sam kupio novi Cjena : 150km
Little Dragon Član 08.09.2010 #2 Znaci ne ide vise prodaja , nego samo zamjena za FABRICKI ASTRA COUPE BRANIK
V valentino1 Član 06.10.2010 #3 Little Dragon je napisao(la): Prodajem prednji branik , ostecen nista strasno prije farbanja malo fiberisanja i ko nov neg se meni ne da zezati oko toga jer sam kupio novi Cjena : 150km Kliknite za proširenje... di se nalazite di se nalazite
Little Dragon je napisao(la): Prodajem prednji branik , ostecen nista strasno prije farbanja malo fiberisanja i ko nov neg se meni ne da zezati oko toga jer sam kupio novi Cjena : 150km Kliknite za proširenje... di se nalazite di se nalazite