duleprof Član 25.06.2009 #7 Dobar predlog, ja se dvoumio ipak mali mi sto za dnevni boravak treba mi nesto vece tipa v10 iz audi-a
Dobar predlog, ja se dvoumio ipak mali mi sto za dnevni boravak treba mi nesto vece tipa v10 iz audi-a
srdjo Član 25.06.2009 #10 ovo mi je odlicno... a evo sta sam ja sebi napravio za sobu ne izlazim iz nje koliko je udobna...moram je nositi na presvlacenje a zao mi da je skidam:lol:
ovo mi je odlicno... a evo sta sam ja sebi napravio za sobu ne izlazim iz nje koliko je udobna...moram je nositi na presvlacenje a zao mi da je skidam:lol:
tibor987 Član 25.06.2009 #11 hahaha, u men ekolisni ej motorcic, mogu samo nocnu svijetiljku stavit :lol:
Frenkie-3B Član 25.06.2009 #12 dobre ideje sa ovim moto-stolicima bas mi se svidza,jedino nebih bas u dnevnu stavio ovako nesta,vise ide u neku hobi prostoriju,inace super ideja
dobre ideje sa ovim moto-stolicima bas mi se svidza,jedino nebih bas u dnevnu stavio ovako nesta,vise ide u neku hobi prostoriju,inace super ideja
CoL3 BHT Ovisnik 25.06.2009 #13 kako je mocna ova ideja sa stolicom jbt,uvijek sam zamisljao kako bi se moglo napravit u sobi za compom sa volanom kad igram,svaka čast
kako je mocna ova ideja sa stolicom jbt,uvijek sam zamisljao kako bi se moglo napravit u sobi za compom sa volanom kad igram,svaka čast